Arrangement

IDA Randers: Standup med Jacob Taarnhøj: "Krøllehjern" @ Turbinen

Kom med IDA Randers ind og oplev en af Danmarks mest fremadstormende komikere: Jacob Taarnhøj i hans show KRØLLEHJERN på Turbinen i Randers. Inkl. velkomstdrink og pladsreservation.

Værket, Randers

Torsdag d. 26. august 2021

Kl. 18:30 - 20:30

Fra 125 kr.

Kom med IDA Randers ind på reserverede pladser i Turbinen og oplev en af Danmarks mest fremadstormende komikere, Jacob Taarnhøj, der er klar med sit andet onemanshow: "Krøllejern".

 

IDA Randers har reserveret 4 stk 4prs borde.

 

Info om arrangementet:

Du kender ham fra Stormester på TV2 og for sin første Comedy Special i 2018, der kan ses på TV2 Play. Ordekvilibristen Jacob Taarnhøj har en helt særlig og surrealistisk fortællestil, der gør hans shows til en unik oplevelse. Danskerne fik for alvor øjnene op for odenseaneren, da han i 2017 vandt Talentprisen ved ”Zulu Comedy Galla”, og har ligeledes i mange år været en af de drivende kræfter bag standup-scenen vest for Storebælt.

Selv beskriver Jacob Taarnhøj sit show:
Onemanshowet Krøllehjern’ er Jacob Taarnhøjs andet onemanshow og hans første onemanshow siden hans seneste onemanshow, der samtidigt var hans første onemanshow, og på det tidspunkt eneste onemanshow, indtil hans nyeste onemanshow, onemanshowet Krøllehjern’.

Krøllehjern’ er et onemanshow, hvor man allerede i presseteksten mærker Jacob Taarnhøjs store erfaring med og intuitive fornemmelse for at skrive skoleopgaver med minimumskrav til tegnsætningen. Det er en rutschebanetur gennem den loopede tankegang, der har skaffet Jacob Taarnhøj adgang til nogle af landets fineste og mest anerkendte jobcentre.

Gør jer klar til en indsigtsfuld, transcenderende og livsbekræftende rejse gennem store tidløse og presserende emner, såsom, men ikke mindst, og i særdeleshed. Krøllehjern’ indeholder desuden praktiske og nemme-at-gå-til løsninger på Klimakrisen, Israel-Palæstinakonflikten og bølge/partikel-dualiteten.

 

Praktisk:

  • Vi mødes ved indgangen til Turbinen ved garderoben til registrering kl. 18.30, hvor billetter udleveres af IDA repræsentanten.
  • Showet starter kl. 19.00, men vær ved indgangen kl. 18.30
  • Velkomstdrink er inkl.
  • Det er nummererede sidepladser ved gode borde med plads til 4prs per bord og IDA Randers har 4 borde bagerst i lokalet.
  • Hver IDA medlem kan tage 1 ledsager med.
  • Er der udsolgt, så skriv dig på venteliste, da vi så vil forsøge at indkøbe flere billetter.
  • Et fif til folk, der ikke kender Værket: Man kan med fordel for egen regning booke spisning på Værkets egen stemningsfulde restaurant, Café Sven Dalsgaard.
  • Der plejer at være 3 timers gratis parkering ved værket med indgang fra Fabersvej (men hold dig selv lige ajour herom).

 

Vil du være aktiv i IDA Randers?

Bemærk at alle arrangementer i IDA Randers laves af den superseje bestyrelse, samt de flere frivillige aktive, der yder en indsats i IDA Randers - alt sammen helt frivillig og ulønnet.
Hvis du bor eller arbejder i Randers-/Favrskov kommune er du tilknyttet IDA Randers, og har du en ide til et fedt event, som du gerne vil have på benene, så kontakt bestyrelsen, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig – det er faktisk meget nemt. Kontakt også bestyrelsen, hvis du blot vil høre om mulighederne og fordelene ved at være aktiv i IDA Randers. Fx hvis du vil udvide dit netværk som tilflytter til byen el.lign.
Bestyrelsen kan kontaktes på idaranders@googlegroups.com

Bemærk venligst, at bestyrelsen besvarer IKKE henvendelser på denne e-mail vedr. dette event. Mailen er beregnet til at kontakte bestyrelsen, hvis man vil være aktiv i IDA Randers. :)

Følg desuden IDA Randers på Facebook: https://www.facebook.com/IDA-Randers-123390188315690/

Hvor

Værket

Sven Dalsgaards Plads 1

8900 Randers

Vi mødes lige inden for karusseldøren ved flyget klokken 18:30


Hvornår

Torsdag d. 26. august 2021

Kl. 18:30 - 20:30


Pris

Ledig

125 kr.

IDA-medlem

125 kr.

Seniormedlem

125 kr.

Studiemedlem

125 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 15. august 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

16


Ledige pladser

1

Tilvalg

Ledsager

125 kr.

Arrangementsnr.

335580


Arrangør

Randers Afdeling, IDA Østjylland


Medarrangører

Randers Afdeling, IDA Østjylland