Arrangement

IDA Randers: Tobias Dybvad @ Værket (Stand-up comedy)

Kom med IDA Randers ind og oplev en af landets mest succesfulde og skarpe satirikere, komiker og tv-vært Tobias Dybvad, i sit nyre one-man-show 'Levemand' i Store Sal på Værket i Randers. Inkl. velkomstdrink.

Værket, Randers

Fredag d. 29. april 2022

Kl. 18:30 - 21:00

Fra 199 kr.

9 pladser tilbage

Komiker og tv-vært Tobias Dybvad er klar med sit fjerde one-man-show 'Levemand' i 2022 og tager det med på Værket ind i Store Sal. Oplev en af landets mest succesfulde og skarpe satirikere live i et helt nyt show.

Kom med IDA Randers ind og opleve showet fra gode pladser (3,4,5. række).

 

Info om arrangementet:

Levemand er Dybvads fjerde one-man-show og følger i kølvandet på “Sjov mand – klam personlighed”, 2013, “Er det ikke dig fra Dybvad?”, 2015, og “Fasser partner”, 2018, som alle har trukket fulde huse. Derudover har komikeren gennem 11 sæsoner skabt en af TV2 Zulus største succeser med satireprogrammet ‘Dybvaaaaad’, hvor han i et mix af satire, parodier og sketches kommenterer på ugens tv.

Nu er Tobias Dybvad klar med et helt nyt stand up-show i foråret ’21, som hylder det positive livssyn. Det gør showet bl.a. gennem historier om hans eget opgør med den “indre dumme stemme”, som han siger det: “Man kan simpelthen ikke bo i Danmark og blive i dårligt humør over, at det regner. Så har man gjort det rigtig svært for sig selv,” giver Dybvad som eksempel på den brok, han spidder i showet.

Levemand bliver et gensyn med den legende satiriske comedy-stil, der har gjort Dybvad til en af landets mest populære komikere. Fans kan se frem til teknisk skarpe jokes med den sædvanlige charmerende, skæve og legesyg levering, Tobias Dybvad er kendt for. Smitter det positive livssyn ikke af under showet, er man under alle omstændigheder garanteret halvanden times højt humør.

Praktisk:

  • Vi mødes inden for indgangen til Værket ved flyget (det store klaver) lige ved karuseldør-indgangen kl. 18.30, hvor billetter udleveres af IDA repræsentanten.
  • IDA Randers har reserveret gode pladser på række 3,4,5.
  • Velkomstdrink er inkl.
  • Hver IDA medlem kan tage op til 3 ledsagere med.
  • Er der udsolgt, så skriv dig på venteliste, da vi så vil forsøge at indkøbe flere billetter.
  • Et fif til folk, der ikke kender Værket: Man kan med fordel for egen regning booke spisning på Værkets egen stemningsfulde restaurant, Café Sven Dalsgaard.
  • Der plejer at være 3 timers gratis parkering ved værket med indgang fra Fabersvej (men hold dig selv lige ajour herom).

 

Vil du være aktiv i IDA Randers?

Bemærk at alle arrangementer i IDA Randers laves af den superseje bestyrelse, samt de flere frivillige aktive, der yder en indsats i IDA Randers - alt sammen helt frivillig og ulønnet.
Hvis du bor eller arbejder i Randers-/Favrskov kommune er du tilknyttet IDA Randers, og har du en ide til et fedt event, som du gerne vil have på benene, så kontakt bestyrelsen, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig – det er faktisk meget nemt. Kontakt også bestyrelsen, hvis du blot vil høre om mulighederne og fordelene ved at være aktiv i IDA Randers. Fx hvis du vil udvide dit netværk som tilflytter til byen el.lign.
Bestyrelsen kan kontaktes på idaranders@googlegroups.com

Bemærk venligst, at bestyrelsen besvarer IKKE henvendelser på denne e-mail vedr. dette event. Mailen er beregnet til at kontakte bestyrelsen, hvis man vil være aktiv i IDA Randers. :)

Følg desuden IDA Randers på Facebook: https://www.facebook.com/IDA-Randers-123390188315690/

Hvor

Værket

Sven Dalsgaards Plads 1

8900 Randers

Vi mødes lige inden for karusseldøren ved flyget klokken 18:30


Hvornår

Fredag d. 29. april 2022

Kl. 18:30 - 21:00


Pris

Ledig

199 kr.

IDA-medlem

199 kr.

Seniormedlem

199 kr.

Studiemedlem

199 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 24. april 2022

Kl. 23:55


Antal pladser

16


Ledige pladser

9

Tilvalg

Ledsager

249 kr.

Arrangementsnr.

338466


Arrangør

Randers Afdeling, IDA Østjylland


Medarrangører

Randers Afdeling, IDA Østjylland