Arrangement

IDA Randers: Underholdende foredrag om mænd & kvinders hjerner (Ann E. Knudsen) inkl. middag

Kom med IDA RANDERS til det underholdende foredrag med Ann E. Knudsen omkring mænd og kvinders hjerner. Inkl. god middag inden foredraget og på reseverede A-pladser.

Arena Randers, Randers

Onsdag d. 07. oktober 2020

Kl. 17:20 - 21:00

Fra 299 kr.

9 pladser tilbage

Hvorfor skal mænd altid - lige inden gæsterne kommer - rydde op i garagen eller klippe hækken? Hvorfor kan du altid få kvinder til at arbejde gratis? Hvorfor skal du aldrig spørge en mand om noget, mens han skruer en pære i loftet? Hvorfor føler hun, de taler forbi hinanden, når han synes, samarbejdet fungerer strygende?

Det lyder en smule stereotypt, og måske er spørgsmålene sat lidt på spidsen. Men mon ikke de fleste - både kvinder og mænd - kan komme i tanke om situationer, hvor påstandene stemmer overens med virkeligheden? Hjernen har bestemt en del af ansvaret for, at kvinder og mænd kan drive hinanden til vanvid - på jobbet såvel som i familielivet. I dette underholdende og tankevækkende foredrag fortæller lektor i psykologi Ann E. Knudsen, hvordan vi med udgangspunkt i neurovidenskab kan forklare forskellen på mænd og kvinder.

Mænd er fra Mars og kvinder er fra Venus - kliché eller fakta?

Vi kan ikke love, at du ikke bliver en smule provokeret, når Ann E. Knudsen kortlægger forskellene i kvindehjerner og mandehjerner. Til gengæld vil vi gerne garantere, at lattermusklerne bliver motioneret, og at du vil nikke genkendende til flere af Anns pointer. Du får også svar på, hvordan kvinder og mænd på bedst mulig måde supplerer hinanden, og hvordan vi udnytter hjerneforskellene i samarbejdet mellem kønnene - både i hjemmet og på arbejdspladsen.

Ann-Elisabeth Knudsen

Med en baggrund som cand.mag. i dansk og psykologi har Ann specialiseret sig i kombinationen af neuropsykologi og hjerneforskning. Ann har skrevet en lang række bøger og holdt massevis af foredrag om hjernens udvikling og funktion. Derudover kender du måske Ann fra forskellige TV- og radioprogrammer, hvor hun jævnligt medvirker som ekspert.

Invitér din kæreste, ægtefælle eller kollega af modsatte køn med til en aften med masser af gode grin - vi glæder os til at se jer!

 

Praktisk info:

  • Vi mødes indenfor i restaurenten ved de reserverede borde, mærket IDA RANDERS.
  • Arrangementet er inkl. middag (bemærkt at, drikkevarer er for egen regning)
  • Hvert IDA medlem kan medbringe 3 ledsagere (så ialt 4 deltagere)

 

IDA Randers:

Bemærk at alle arrangementer i IDA Randers laves af den superseje bestyrelse, samt de flere frivillige aktive, der yder en indsats i IDA Randers - alt sammen helt frivillig og ulønnet.
Hvis du bor eller arbejder i Randers-/Favrskov kommune er du tilknyttet IDA Randers, og har du en ide til et fedt event, som du gerne vil have på benene, så kontakt bestyrelsen, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig – det er faktisk meget nemt. Kontakt også bestyrelsen, hvis du blot vil høre om mulighederne og fordelene ved at være aktiv i IDA Randers. Fx hvis du vil udvide dit netværk som tilflytter til byen el.lign.
Bestyrelsen kan kontaktes på idaranders@googlegroups.com

Man kan også følge IDA Randers på Facebook ved at klikke her.

Hvor

Arena Randers

Fyensgade 1

8900 Randers

Vi mødes inden for ved de IDA RANDERS reserverede borde


Hvornår

Onsdag d. 07. oktober 2020

Kl. 17:20 - 21:00


Pris

Ledig

299 kr.

Medlem

299 kr.

Seniormedlem

299 kr.

Studiemedlem

299 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 27. september 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

20


Ledige pladser

9

Tilvalg

Ledsager

299 kr.

Arrangementsnr.

337353