Webinar

IDA Upgrade: Agil projektledelse

Få indblik i agil projektledelse, og hvornår det giver værdi at arbejde agilt. Agil Projektledelse giver fleksibilitet i forhold til viden og læring i projektet, og det er ofte en fordel at kombinere agil projektledelse med den plandrevne projektledelse.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Torsdag d. 11. marts 2021

Kl. 09:00 - 09:45

Gratis

Tilmeldingsfrist 11. marts 2021 - kl. 08:00

Hvornår skal du arbejde med en agil fremgangsmåde – og hvornår er en klassisk fremgangsmåde bedre? 

Agil Projektledelse giver fleksibilitet i forhold til viden og læring i projektet. For at få dine projekter bedst i mål er det ofte vigtigt, at du kan kombinere den agile projektledelse med den klassiske plandrevne projektledelse. 

I takt med at de agile principper har bredt sig, er der opstået en masse agile udtryk, metoder og værktøjer, der gør det svært at gennemskue, hvad begrebet agilitet reelt dækker over. Er det andet og mere end et management buzzword?

Agil projektledelse betyder, at man arbejder i iterationer – altså i gentagelser eller sprint. Ved at opdele større projekter til mindre sprint er det nemmere at tilpasse projektet løbende og forbedre resultatet. Den mest anvendte agile metode er scrum. Hvordan er scrum i forhold til den plandrevne projektledelse? Kan sprints eller iterationer fra scrum overføres til plandrevne projekter?

På dette Webinar tages følgende emner op: 

• Hvad betyder agil og hvorfor gør vi det?

• Er mit projekt egnet til Agil Projektledelse? 

• Hvordan kan agil anvendes i plandrevne projekter - klassiske projektmodeller?

• Hvordan anvendes agil i scrum – den mest anvendte metode – en kort intro

Med de rette agile værktøjer kan du imødekomme nye krav til projektet og sikre større værdi og hurtigere resultater. Få et indblik i agil projektledelse på webinaret.

Indlægsholder: René Jon Figgé, Mannaz og underviser på IDAs kursus Agil projektledelse.

Gå på opdagelse i de mange webinarer, der er fordelt ud over hele uge 10 på IDA Upgrade - årets online efteruddannelsesmesse for ingeniører, it-professionelle og science-uddannede.

Info om indlægsholderen
René Jon Figgé er Certificeret Scrum Master, Product Owner og IPMA B certificeret senior projektleder. René har mere end 30 års projekterfaring i stillinger som Senior projektchef, projektleder, konsulent, client director og afdelingsleder. René er en meget erfaren senior projektchef, facilitator og underviser. Han har desuden som Head of Project haft ansvar for etablering og kompetenceudvikling af en stor projektafdeling og har således også stor erfaring med udvikling og ledelse af medarbejdere.

René underviser på hele IPMA Projektlederuddannelsen og underviser desuden i kurserne Agil Projektledelse og Eksamineret Scrum Master.


___

Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Hvornår skal du arbejde med en agil fremgangsmåde – og hvornår er en klassisk fremgangsmåde bedre? Agil Projektledelse giver fleksibilitet i forhold til viden og læring i projektet. For at få dine projekter bedst i mål er det ofte vigtigt, at du kan kombinere den agile projektledelse med den klassiske plandrevne projektledelse. Deltag i webinaret Agil projektledelse og bliv klogere på de to modeller og få en kort introduktion til den agile metode Scrum.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk

Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Torsdag d. 11. marts 2021

Kl. 09:00 - 09:45


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 11. marts 2021

Kl. 08:00


Antal pladser

500


Ledige pladser

244

Arrangementsnr.

339105


Arrangør

IDA Operations Management


Medarrangører

IDA Learning

IDA Proces

Kurser for studerende