Webinar

IDA Upgrade: Agil softwareudvikling i 2021 - Sådan bør software laves

Vi ved alle sammen, at vi skal være agile og inddrage brugerne, men hvad er det for nogle principper og praktikker der driver moderne softwareudvikling?

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 09. marts 2021

Kl. 12:00 - 12:45

Gratis

Moderne softwareudvikling er så fyldt med buzzwords som Agile, DevOps, Serverless og microservices, at det kan være svært at holde fokus på det væsentlige: Nemlig at bygge kvalitetssoftware, der gør brugerne glade. Og at gøre det på en måde, så både udviklere, investorer og andre interessenter synes, det er fedt. 

Denne talk gør rede for de praktikker, der får softwareorganisationer og teams til at lykkes, og blive ved med det.

Indlægsholder: Johan Abildskov, DevOps Transformation Lead, Eficode i Danmark  


Gå på opdagelse i de mange webinarer, der er fordelt ud over hele uge 10 på IDA Upgrade - årets online efteruddannelsesmesse for ingeniører, it-professionelle og science-uddannede.


Mere info om indlægsholderen
Johan arbejder til dagligt som DevOps Transformation Lead hos Eficode i Danmark, hvor han rådgiver og hjælper virksomheder med at implementerer DevOps værktøjer og kultur. 

Han har for nyligt fået udgivet sin første bog ”Practical Git - Confident Git Through Practice”.

Johan er aktiv i diverse meetup-grupper og DevOpsDays community samt en ofte benyttet taler på diverse konferencer som f.eks. DevOpsDays og Git Merge. Derudover er han vært på podcasten DevOps Dojo.

___


Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 09. marts 2021

Kl. 12:00 - 12:45


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 09. marts 2021

Kl. 11:00


Antal pladser

500


Ledige pladser

257

Arrangementsnr.

339207


Arrangør

IDA Operations Management


Medarrangører

IDA IT

IDA Learning

Kurser for studerende