Webinar

IDA Upgrade: Change Management – forstå og anvend forandringsledelse i forandringernes tid

Skal du deltage i forandringsprojekter, planlægge forandringer, kommunikere forandringer eller implementere forandringer i din virksomhed kan du have glæde af at kigge med på dette webinar.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Torsdag d. 11. marts 2021

Kl. 15:00 - 15:45

Gratis

Tilmeldingsfrist 10. marts 2021 - kl. 23:59

Vi er ofte udsat for forandringer, som vi skal håndtere – og udfordringerne kan være mange. Skal du deltage i forandringsprojekter, planlægge forandringer, kommunikere forandringer eller implementere forandringer i din virksomhed kan du have glæde af at kigge med på dette webinar.

Få indblik i de udfordringer du kan stå overfor og skal løse i dit arbejde med forandringer.

At skulle lede forandringer kan ofte kalde på viden om og kompetencer indenfor, hvordan vi som individer påvirkes af forandringer. En viden som vi bl.a. skal bruge til at udvikle strategier til at hjælpe folk gennem forandringerne ved f.eks. at understøtte læring og motivation for forandringerne. Det er derfor også vigtigt, at vi som forandringsledere eller forandringsagenter kan inddrage de, der påvirkes af og påvirker forandringen på rette måde og på rette tid. 

På webinaret vil vi komme rundt om anvendelsen af Change Management, case eksempler, kurset i Change Management og der vil også være mulighed for at stille yderligere spørgsmål til kursusindholdet og det at arbejde med forandringsledelse.

Uddybende:

Da Corona-pandemien ramte landet blev vi alle fra den ene dag til den anden sendt hjem. Skolelærerne skulle lære at undervise virtuelt, møder og kurser skulle køre virtuelt. Konferencer og messer, som denne, skulle lukkes eller nytænkes. Der har været henstillinger, opfordringer, forbud, påbud – og gode råd som spots i radio og på de sociale medier. Et stort strategisk arbejde i forhold til kommunikation til hele landets befolkning har været udført i forhold til at få os til at ændre vaner – til at forandre måden at arbejde på eller være social på.  

Ved udrulningen af vaccinerne har det bl.a. været centralt at kommunikere fakta og fordele og ikke lade sig ryste af skeptikerne. 

I disse forbindelser og i forbindelse med dit daglige arbejde er det centralt at vide, hvordan vi tager forandringer ind og hvordan vi med denne viden om den konkrete kontekst skal kommunikere omkring forandringer. 

På dette webinar om Change Management vil se ind i, hvilke udfordringer du kan stå overfor og skal løse i dit arbejde med forandringer og hvordan de kompetencer, du opnår på kurset i Change Management, kan give dig en værktøjskasse til at forstå interessenter, analysere organisationen, konteksten, forandringen og anvende værktøjet til at planlægge og implementere forandringen. 

Indlægsholdere: Annette Højen Sørensen og Fie Kemplar, MetierWestergaard. 

Gå på opdagelse i de mange webinarer, der er fordelt ud over hele uge 10 på IDA Upgrade - årets online efteruddannelsesmesse for ingeniører, it-professionelle og science-uddannede.


Mere info om undervisere:
Annette er underviser på IDA’s kurser i Change Management, som vi gennemfører i samarbejde med MetierWestergaard.

Annette er desunden underviser og seniorrådgiver i projektledelse. Hun er akkrediteret underviser i PRINCE2® og PRINCE2 Agile®. Annette har mere end 10 års erfaring som projektleder, teamleder og underviser.

Fie Kemplar er Agile Coach og en erfaren projektleder. I +15 år har hun arbejdet med digitalisering og agil transformation i roller som projektleder og change management konsulent. Fie er akkrediteret underviser i SAFe® (SPC5) og er desuden certificeret i PRINCE2®, SCRUM og ISTQB.

___

Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Torsdag d. 11. marts 2021

Kl. 15:00 - 15:45


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 10. marts 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

500


Ledige pladser

498

Arrangementsnr.

339062


Arrangør

IDA Operations Management


Medarrangører

IDA Learning

IDA Proces

Kurser for studerende