Webinar

IDA Upgrade: Hvordan kan Lean Six Sigma hjælpe dig og din organisation?

Mange virksomheder oplever udfordringer i disse tider ex. med for få hænder til for mange opgaver eller andet. Deltag i webinaret og hør om de tidløse principper som stadig hjælper både produktions- og service administrative virksomheder.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Fredag d. 12. marts 2021

Kl. 09:00 - 09:45

Gratis

Tilmeldingsfrist 12. marts 2021 - kl. 08:00

I nogle virksomheder er der for få hænder til for mange opgaver. I andre virksomheder er produkter og services af for dårlig kvalitet, hvilket betyder utilfredse kunder og klager. Andre virksomheder kæmper med for langsom omstilling – de er ikke agile nok. Er det også nogle udfordringer du kender til`?

Deltag i webinaret ”Hvordan kan Lean Six Sigma hjælpe dig og din organisation?”. 
Hør om de tidløse principper som stadig hjælper både produktions- og service administrative virksomheder. 

Webinar: ”Hvordan kan Lean Six Sigma hjælpe dig og din organisation?”
Situationen for mange virksomheder er, at konkurrencen er benhård og kundernes forventninger stiger. 

På webinaret vil du blive præsenteret for værktøjer, som du kan tage i brug med det samme og hjælpe din organisation med at nå sine mål.

Vi vil gennemgå de vigtige rammer for en effektiv kultur/et forretningssystem. Vi viser, hvordan du nemt kan visualisere arbejdsopgaverne via Kanban og du vil få en demonstration af data-analyseværktøjet QI Macros.

På webinaret vil du se eksempler på, hvordan disse succesfulde virksomheder bruger Lean og Six Sigma i deres hverdag:

Tesla
Space X 
Amazon 
Toyota


Indlægsholer: Torben Madsen, Director Business Excellence. LSS MBB (Lean Six Sigma Master Black Belt), Compass Academy.

Gå på opdagelse i de mange webinarer, der er fordelt ud over hele uge 10 på IDA Upgrade - årets online efteruddannelsesmesse for ingeniører, it-professionelle og science-uddannede.


Info om indlægsholderen
Torben er uddannet indenfor strategi, innovation og ledelse på Harvard Business School i Boston, og han har suppleret sin Lean uddannelse hos Toyota i Japan. Han har en tung IT-baggrund kombineret med mange års ledelseserfaring som Manager, Divisionschef, Udviklingschef, Kundeservicechef og Continuos Improvement Manager. Torben har erfaring fra både service, produktion og administration, og har arbejdet for TDC, Dansk Kabel-tv, Royal Artic, Københavns Kommune, Odense Universitetshospital, Song Networks og Transcom.

Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. 
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.


Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Fredag d. 12. marts 2021

Kl. 09:00 - 09:45


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 12. marts 2021

Kl. 08:00


Antal pladser

500


Ledige pladser

386

Arrangementsnr.

339008


Arrangør

IDA Operations Management


Medarrangører

IDA Learning

IDA Proces

Kurser for studerende