Webinar

IDA Upgrade: Ny lederrolle kræver nyt fokus, og nye kompetencer

Står du overfor et skift til en ny lederrolle? Uanset om du skal prøve ledelse for første gang, eller skifter til en større lederrolle, så vil dit skift kræve, at du tænker anderledes omkring din egen rolle, og hvad du bruger din tid på.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Fredag d. 12. marts 2021

Kl. 12:00 - 12:45

Gratis

Tilmeldingsfrist 12. marts 2021 - kl. 11:00

I dette indlæg udforsker vi hvilke muligheder og faldgruber som er forbundet med at skifte til et højere ledelsesniveau. Vi ser på hvordan du kan arbejde med din egen selvforståelse og prioriteringer, men også på hvordan du kan supplere med nye kompetencer for at være klædt på til opgaver og udfordringer i din nye rolle. Du får mulighed at gå i dialog med andre ledere omkring hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med dit rolleskift, samt få konkrete tips på uddannelser som kan hjælpe dig på vejen. 

Indlægsholder: Joakim Eriksson, Mannaz


Gå på opdagelse i de mange webinarer, der er fordelt ud over hele uge 10 på IDA Upgrade - årets online efteruddannelsesmesse for ingeniører, it-professionelle og science-uddannede.


Info om indlægsholderen
Indlægget bliver faciliteret af Joakim Eriksson, seniorkonsulent i Mannaz, som i over 10 år har arbejdet med leder- og organisationsudvikling i danske og internationale virksomheder. Joakim har selv 17 års erfaring som leder, både som førstelinjeleder, mellemleder og i direktørroller, og trækker i indlægget både på ledelsesteori og egne erfaringer.


Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Fredag d. 12. marts 2021

Kl. 12:00 - 12:45


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 12. marts 2021

Kl. 11:00


Antal pladser

500


Ledige pladser

397

Arrangementsnr.

339270


Arrangør

IDA Operations Management


Medarrangører

IDA Learning

Kurser for studerende