Webinar

IDA Upgrade: Skriv klart og effektivt

Kender du fornemmelsen af, at din tekst ikke bliver set, forstået eller handlet på? Få ny inspiration til at Få ny inspiration til at skrive bedre, hurtigere og med større gennemslagskraft.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Torsdag d. 11. marts 2021

Kl. 12:00 - 12:45

Gratis

Tilmeldingsfrist 10. marts 2021 - kl. 23:59

IDA Upgrade - årets online efteruddannelsesmesse for ingeniører, it-professionelle og science-uddannede. Gå på opdagelse i de mange webinarer, der er fordelt ud over hele uge 10! 

Kampen om at fange din modtagers opmærksomhed er hårdere end nogensinde, og derfor skal du kunne skrive strategisk klogt, målrettet og effektivt. Få ny inspiration til at skrive bedre, hurtigere og med større gennemslagskraft.  

Deltag på webinaret og få værktøjer til endnu mere effektiv kommunikation 

Det er ikke nok at være fagligt dygtig, man skal også kunne formidle sin viden for at lykkes som højtuddannet medarbejder. Kunder, kolleger og samarbejdspartnere skal kunne forstå, bruge og blive overbevist af dine ord. Mange tekster bliver overset og misforstået.  

På dette webinar får du tips og tricks til strategisk og effektiv kommunikation – og hører om de fælder, du skal undgå for at lykkes bedre og hurtigere med skriftlig kommunikation. 

Underviser: Anne Katrine Lund, underviser på IDA’s kursus: Skriv klart og effektivt.

Gå på opdagelse i de mange webinarer, der er fordelt ud over hele uge 10 på IDA Upgrade - årets online efteruddannelsesmesse for ingeniører, it-professionelle og science-uddannede.

Info om underviseren
Anne Katrine Lund er ph.d. i retorik og ekspert i effektiv kommunikation. Hun arbejder som rådgiver i mange af landets største organisationer og er forfatter til over 20 bøger om troværdighed, gennemslagskraft og effektiv kommunikation. Hun er desuden dommer for Sprogprisen.dk til Danmarks bedste tekster. 

Anne Katrine elsker at dele sin viden om kommunikation som håndværk, fordi hun tror fuldt og fast på, at den bedste kommunikation kommer fra den, der ved mest. Derfor gælder det om, at så mange som muligt ved, hvordan de bedst får deres viden til at virke som effektiv kommunikation.  

___

Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacyArrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Torsdag d. 11. marts 2021

Kl. 12:00 - 12:45


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 10. marts 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

500


Ledige pladser

493

Arrangementsnr.

339085


Arrangør

IDA Operations Management


Medarrangører

IDA Learning

Kurser for studerende