Arrangement

IDAs brag af en Dimittendfest 2020

Kom og vær med til at fejre dig og dine kammerater til årets Dimittendgalla. IDA byder sammen med Kamstrup, DIS & Rambøll de dimitterede studerende til et brag af en dimittendfest, for at fejre enden på deres uddannelse på fineste manér.

Centralværkstedet, Aarhus C

Fra lørdag d. 14. marts 2020. kl. 16:00

Til søndag d. 15. marts 2020. kl. 02:00

Fra 495 kr.

 

BeskrivelseLink kopieret

AFLYST

Kom og vær med til, at holde en sidste fest sammen med alle dine studiekammerater, efter at i er blevet færdige med jeres studie, og inden i spredes som vinden over hele landet. Festlighederne kommer til at foregå i de fine, flotte og festlige omgivelser på Centralværkstedet i Aarhus, som lægger lokaler til dette brag af et Dimittendgalla.

Som der ligger i det fine ord Dimittendgalla, vil aftenens tema og dresscode være galla, for at tydeliggøre, at færdiggørelsen af ens uddannelse er noget exceptionelt, som skal fejres på ekstraordinær vis. Og netop det vil IDA, Kamstrup, DIS & Rambøll støtte op omkring, ved at rulle den røde løber ud kl. 16.00 foran Centralværkstedet. For enden af den røde løber, vil der være en professionel fotograf, som sørger for, at den ekstraordinære og fantastiske dag bliver foreviget sammen med dine medstuderende. Efter fotografen har taget et par fine billeder, vil der være kolde og boblende velkomstdrinks klar til jer.

Når velkomstdrinken er drukket og I har nydt et par forfriskninger, vil der være en gallaværdig opdækning, med hvide duge på runde borde, klar i de smukke og rustikke indendørsomgivelser på Centralværkstedet. Her vil der blive serveret en udsøgt 3-retters gourmet menu, som er sammensat og anrettet efter årstidernes madvarer af Centralværkstedets dygtige kokke.

Under hele aftenen er der vin, øl og vand ad libitum, så I skal ikke tænke på at bruge penge i baren.

Under middagen vil der være behagelig middagsmusik fra et liveband, der sørger for den helt rette stemning under maden. Imellem retterne vil der være lidt humoristisk underholdning, taler og prisuddelinger.

Under festen bliver der blandt andet uddelt præmier for i alt 15.000 kr, fordelt ud over 3 kategorier.

De tre forskellige priser er fordelt over:

· En faglig pris af 5000 kr.

· En social pris af 5000 kr.

· En innovativ pris af 5000 kr.

For at have muligheden for at vinde disse priser kræver det, at man deltager i festen. De resterende kriterier for at blive opstillet og have chancen for at vinde præmierne bliver offentliggjort i løbet af december måned.

Efter maden, kommer det legendariske band North Avenue og spiller op til dans. Med deres brede musikalske repertoire vil de sørge for, at den sidste fest sammen med studiekammeraterne bliver fejret på bedste vis på dansegulvet.

Hvem kan deltage?

Hvis du har afsluttet en bachelor, diplom, kandidat eller anden uddannelse i sommeren 2019 eller vinteren 2020, så kan du sammen med dine klassekammerater deltage i festen. Det betyder ikke noget, om du vælger at læse videre efter din uddannelse, fordi du stadig har fået en uddannelse, som du evt. blot bygger videre ovenpå.

Er du blevet et halvt år forsinket med din afsluttende eksamen, så kontakt venligst Ditte Weinreich Svendsen, så kan du stadig deltage og fejre gallaen sammen med dine studiekammerater.

Bordplan – SU senest d. 14. Januar 2019.

Hvis I er flere der ønsker at sidde sammen, så vælger i en bordansvarlig, der på vegne af gruppen sender en mail til dimittendgalla.bordplan@gmail.com. I bedes skrive alle navnene på dem, I ønsker at sidde sammen med. Der er plads til 8 personer ved hvert bord. I bedes mærke mailen med "Bordplan Dimittendfest" i emnefeltet. I kan også ønske, at der er flere borde, som skal være ved siden af hinanden således, at I sidder sammen med alle jeres studiekammerater.

Det er også muligt at tage en ledsager, ven, kæreste etc. med til denne festlige aften, og ledsageren tilmeldes via egen tilmelding.

Praktiske oplysninger

Ved spørgsmål mv. kontakt Ditte Weinreich Svendsen på e-mail: dittes@stud.ida.dk

Har du allergener eller særlige spisevaner, bedes du senest 2 uger før arrangementet kontakte nedenstående kontaktoplysninger, så der kan blive taget hensyn til dette under arrangement.

OBS: Ved problemer med tilmeldingen kan netværkskoordinator Lisa Jeggesen på lis@ida.dk eller studenterkontakt Ditte Weinreich Svendsen kontaktes på dittes@stud.ida.dk

Oplys medlemsnummer og arrangementsnummer. Er du forhindret i at deltage i arrangementet, bedes du melde afbud inden sidste tilmeldingsfrist.

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

Centralværkstedet

Værkmestergade 9

8000 Aarhus C


Hvornår

Fra lørdag d. 14. marts 2020. kl. 16:00

Til søndag d. 15. marts 2020. kl. 02:00


Pris

Ledig

495 kr.

Medlem

495 kr.

Studiemedlem

495 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 02. februar 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

181


Ledige pladser

0

Tilvalg

Ledsager

495 kr.

Arrangementsnr.

331312


Arrangør

IDA Østjylland


Medarrangører

Kurser for studerende