Arrangement

IDAs brag af en Dimittendgalla 2021

Kom og vær med til, at holde en sidste fest sammen med alle dine studiekammerater, efter at I er blevet færdige med jeres studie, og inden I spredes som vinden over hele landet.

Centralværkstedet, Aarhus C

Fra lørdag d. 13. marts 2021. kl. 16:00

Til søndag d. 14. marts 2021. kl. 02:00

495 kr.

Tilmeldingsfrist 01. februar 2021 - kl. 23:55

Festlighederne kommer til at foregå i de fine, flotte og festlige omgivelser på Centralværkstedet i Aarhus, som lægger lokaler til dette brag af et Dimittendgalla.

Som der ligger i det fine ord Dimittendgalla, vil aftenens tema og dresscode være galla, for at tydeliggøre, at færdiggørelsen af ens uddannelse er noget exceptionelt, som skal fejres på ekstraordinær vis. Og netop det vil IDA, Kamstrup, DIS & Rambøll støtte op omkring, ved at rulle den røde løber ud kl. 16.00 foran Centralværkstedet. For enden af den røde løber, vil der være en professionel fotograf, som sørger for, at den ekstraordinære og fantastiske dag bliver foreviget sammen med dine medstuderende. Efter fotografen har taget et par fine billeder, vil der være kolde og boblende velkomstdrinks klar til jer.

Når I har fået velkomstdrinken, vil sponsorerne stå klar til at tage imod jer og lykønske jer med jeres uddannelse. De har taget lidt forskellige spændende ting med fra deres virksomheder, hvorfor I får tid til at mingle med sponsorerne.

Efter I har fået snakket med sponsorerne og har nydt et par forfriskninger, vil der være en gallaværdig opdækning, med hvide duge på runde borde, klar i de smukke og rustikke indendørsomgivelser på Centralværkstedet. Her vil der blive serveret en udsøgt 3-retters gourmet menu, som er sammensat og anrettet efter årstidernes madvarer af Centralværkstedets dygtige kokke.

Under middagen kommer der et par humoristiske indslag i form af taler til jer dimittender og en lille overraskelse, som vi venter lidt med at afsløre.

Under hele aftenen er der vin, øl og vand ad libitum, så I skal ikke tænke på at bruge penge i baren.

Efter maden, kommer det legendariske band North Avenue og spiller op til dans. Med deres brede musikalske repertoire vil de sørge for, at den sidste fest sammen med studiekammeraterne bliver fejret på bedste vis på dansegulvet.

Hvem kan deltage?

Hvis du har afsluttet en bachelor, diplom, kandidat eller anden uddannelse i vinteren eller sommeren 2020 eller vinteren 2021, så kan du sammen med dine klassekammerater deltage i festen. Det betyder ikke noget, om du vælger at læse videre efter din uddannelse, fordi du stadig har fået en uddannelse, som du evt. blot bygger videre ovenpå.

Er du blevet forsinket med din uddannelse, men stadig gerne vil fejre dine oprindelige klassekammerater, så tilmelder du dig blot og skriver en mail til Johannes Bræmer på ida.dimittendgalla@gmail.com

Bordplan – SU senest d. 1. Februar 2021.

Hvis I er flere der ønsker at sidde sammen, så vælger i en bordansvarlig, der på vegne af gruppen sender en mail til dimittendgalla.bordplan@gmail.com I bedes skrive alle navnene på dem, I ønsker at sidde sammen med. Der er plads til 8 personer ved hvert bord. I bedes mærke mailen med "Bordplan Dimittendfest" i emnefeltet. I kan også ønske, at der er flere borde, som skal være ved siden af hinanden således, at I sidder sammen med alle jeres studiekammerater.

Praktiske oplysninger

Har du allergener eller særlige spisevaner, bedes du senest 2 uger før arrangementet kontakte nedenstående kontaktoplysninger, så der kan blive taget hensyn til dette under arrangement. 

Ved spørgsmål mv. sendes en mail på ida.dimittendgalla@gmail.com.

OBS 

Ved problemer med tilmeldingen kan netværkskoordinator Lisa Jeggesen på lis@ida.dk.

Er du forhindret i at deltage i arrangementet, bedes du melde afbud inden sidste tilmeldingsfrist. Oplys medlemsnummer og arrangementsnummer

Hvor

Centralværkstedet

Værkmestergade 9

8000 Aarhus C


Hvornår

Fra lørdag d. 13. marts 2021. kl. 16:00

Til søndag d. 14. marts 2021. kl. 02:00


Pris

Ledig

495 kr.

Medlem

495 kr.

Studiemedlem

495 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 01. februar 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

100


Ledige pladser

97

Arrangementsnr.

336127


Arrangør

IDA Østjylland


Medarrangører

Kurser for studerende