Webinar

Imran Rashid – Offline – eller kunsten at overleve i en digital verden

Det sidste årti har mere end noget andet været præget af en omsiggribende digitalisering, der med tiden har skabt udfordringer for vores evne til at være nærværende, holde fokus og fordybe os. Noget, som Corona-krisen har sat yderligere fokus på.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Onsdag d. 24. februar 2021

Kl. 17:30 - 18:45

Gratis

Tilmeldingsfrist 23. februar 2021 - kl. 23:59

I dette foredrag gennemgår speciallæge og IT-iværksætter Imran Rashid hvordan digitalisering, sociale medier og deres adfærdsdesign påvirker os, samt hvad der skal til for at vi kan opnå en fornuftig omgang med smartphones og sociale medier.

Speciallæge og forfatter Imran Rashid har med sine bøger SLUK (2017) og Offline (2019) og senest Sunde Vaner - skabt med vilje (2020) igangsat en humanistisk modbevægelse, som har til formål at give mennesket magten tilbage over maskinerne.

Foredraget taget udgangspunkt i den internationalt publicerede bog OFFLINE, hvor Imran Rashid og Søren Kenner skabte debat ved at afsløre de mind hacks, som Facebook, Apple og Google bruger for at fastholde dig (og dine børn!) i en ’altid på/altid med’-adfærd, som er svær at styre.

Imran Rashid vil bl.a. indføre os i en hemmelig tech verden, hvor målrettet afhængighedsdesign bruges til at påvirke din identitet, din virkelighedsopfattelse og din evne til at indgå i sociale sammenhænge – og hvor prisen, som du betaler blandt andet indbefatter stress, koncentrationsbesvær og en dårligere evne til at træffe fornuftige beslutninger.

ADVARSEL: Dette foredrag kan ændre dit syn på din smartphone – og dig selv – for altid!

Dette webinar bliver ikke optaget.

Skal du med til andre møder/kurser? Læs mere her: IDA Proces' Arrangementskalender

Bliv medlem af IDA Proces netværket og opnå rabat på deltagelse i møder/kurser
Medlemskab af IDA Proces er gratis for IDA medlemmer, tilmeld dig her hvis du ønsker medlemskab (husk du skal være logget på ida.dk), vælg Min Profil → Netværk og Abonnementer. Alle kan tilmelde sig IDA Proces' nyhedsmail gratis, tilmeld dig her hvis du fremover vil modtage IDA Proces' nyhedsmail.

Du kan følge IDA Process på LinkedIn eller melde dig ind i vores Facebook-gruppe.

Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Onsdag d. 24. februar 2021

Kl. 17:30 - 18:45


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 23. februar 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

80


Ledige pladser

0

Arrangementsnr.

339050


Arrangør

IDA Proces


Medarrangører

IDA Automation

IDA Connect

KompetenceForum, IDA København

Kurser for studerende