Webinar

Industriel 3D-print - Et spadestik dybere: Bedre emner med computeroptimerede designs

Tilmeld dig dette gratis webinar og få introduktion til mulige metoder til at lave computeroptimerede designs, og hør om fordele og ulemper.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Torsdag d. 21. januar 2021

Kl. 16:00 - 17:00

Gratis

Med 3D-print er det blevet muligt at producerer designs, der ikke tidligere var mulige.

Dette har åbnet en ny verden ud i optimering af parter, hvilket medfører en transition til et nyt design paradigme, funktion før form.

En fremgangsmåde til at opnå dette er, at benytte computernes beregningskræfter til at lave optimeringerne, og derefter simulerer på designet.

Præsentationen vil give en introduktion til mulige metoder til at lave computeroptimerede designs, og hvilke fordele og ulemper der kan være ved dette.

Om dagens ekspert:

Thomas Westersø er konsulent i Center for Industriel 3D-print på Teknologisk institut, og er en del af AM Produktion og Udviklingsgruppen. Han er diplomingeniør i Maskinteknik fra Aarhus Universitet.

Han arbejder med produktudvikling inden for 3D-print, med et fokus på computer- og 3D-printoptimerede parter.

Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Torsdag d. 21. januar 2021

Kl. 16:00 - 17:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 20. januar 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

500


Ledige pladser

415

Arrangementsnr.

338801