Webinar

Industriel 3D-print: Et spadestik dybere - Kvalitetskontrol og metallurgi

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Torsdag d. 26. november 2020

Kl. 16:00 - 17:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 25. november 2020 - kl. 23:59

Metal 3D-print er en fleksibel fremstillingsteknologi med mange fordele, som har vundet accept i flere industrier - med mulighed for både store og små serieproduktioner. Men hvordan sikres den løbende kvalitet, og hvilke krav kan man i dag stille til materialerne? Præsentationen vil gennem en case demonstrere, hvordan egenskaberne fra 3D-printede metalkomponenter kan kontrolleres og sikres. 

Om dagens ekspert
Søren Jepsen Mark er faglig leder i Center for Industriel 3D-print på Teknologisk Institut og en del af metallurgi-gruppen. Han er civilingeniør i Materialeteknologi fra Aalborg Universitet og har arbejdet på en lang række projekter omkring udvikling og industrialisering af metal 3D-print, herunder indkøring af nye legeringer, karakterisering og test af egenskaber. 

Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU-U.S.A. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: Maskinteknisk Gruppe, IDA Østjylland udbudt i samarbejde med IDA Mechanical

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Torsdag d. 26. november 2020

Kl. 16:00 - 17:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 25. november 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

100


Ledige pladser

63

Arrangementsnr.

338208


Arrangør

Maskinteknisk Gruppe, IDA Østjylland


Medarrangører

IDA Fremtidsteknologi

IDA Mechanical

Kurser for studerende

Maskin-, Skibs- og Produktionsteknisk Gruppe, IDA Nord