Webinar

Industriel 3D-print: Et spadestik dybere – Metal 3D-print, teknologi og proceskontrol

Få dybere indsigt i teknologien bag metal 3D-print.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 20. oktober 2020

Kl. 16:00 - 17:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 19. oktober 2020 - kl. 23:59

Teknologien bag metal 3D-print, især den pulverbaserede slags, tages under lup. Kort om hvilke teknologier der er, og hvad deres fordele og ulemper er. En case tages op og de fremstillingsmæssige overvejelser diskuteres. Hvordan håndteres procesovervågning, hvordan sikrer man sig sikker og effektiv produktion af perfekte emner hver gang. Hvilke effekter kan risikere at mindske printkvaliteten og hvilke kan øge den?

Webinaret varer 45-60 min inklusiv tid til spørgsmål.

Om dagens ekspert

Lasse Haahr-Lillevang er konsulent i Center for Industriel 3D-print på Teknologisk Institut og en del af forsknings- og udviklingsgruppen. Han har en ph.d. i fysik fra Aarhus Universitet og har siden 2017 arbejdet med industriel 3D-print. Lasse har arbejdet på en lang række projekter omkring udvikling og industrialisering af 3D-print og i særdeleshed metal 3D-print hvor teknologien de seneste 10 år har udviklet sig fra en prototypeteknologi til en decideret fremstillingsteknologi. Desuden har han arbejdet med en lang række virksomheder om at implementere industriel 3D-print i den danske fremstillingsindustri.

Teknologisk Institut har Danmarks eneste Center for Industriel 3D-print med komplet produktionslinje til udvikling og print af dele. Instituttet tilbyder 3D-print i metal- og plastmaterialer til virksomheder og private, og opkvalificering af industrien via forskellige kursusforløb. Fokus er på udvikling og salg af Industriel 3D-print til dansk industri, herunder at demonstrere og udvikle det industrielle potentiale ved 3D-print i Danmark. Dette understøttes af Instituttets 30 års erfaring med teknologien - fra udvikling af prototyper til brug af 3D-print som en integreret del af produktionskæden

Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU-U.S.A. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: Maskinteknisk Gruppe, IDA Østjylland udbudt i samarbejde med IDA Mechanical

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 20. oktober 2020

Kl. 16:00 - 17:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 19. oktober 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

200


Ledige pladser

193

Arrangementsnr.

337839


Arrangør

Maskinteknisk Gruppe, IDA Østjylland


Medarrangører

IDA Mechanical