Webinar

Ingen stress - Søg styrke og synlighed og få øje på dine skjulte værdier

Innovation, Trivsel og Moderne ledelse (ITM listen) inviterer til en debat om stress. Hvad siger du til værktøjskassen med redskaber til at skabe et succesfuldt liv?

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Mandag d. 26. april 2021

Kl. 17:00 - 19:30

Gratis

Tilmeldingsfrist 25. april 2021 - kl. 23:59

Stress er desværre blevet et meget almindeligt fænomen, og dagligt hører man om kollegaer, venner og familiemedlemmer, der går ned med stress. Hvis man ikke opdager den i tide, og ikke lærer at tackle den, kan det i værste tilfælde få betydelige negative konsekvenser for både os selv og vores omgivelser. Dette møde er et dialogmøde til at hjælpe ITM med at sætte fokus på stress og hvordan IDA kan hjælpe vores medlemmer.

Dette foredrag vil fokusere på:

• Hvordan undgår du at blive stresset 

• Hvordan får du mere styrke og synlighed

• Hvordan kan du definere dine mål og opnå disse - Grundlæggende principper for målsætning - Beskrivelse af, hvordan du opnå dine mål

• Foredraget vil også handle om de valg, vi træffer i vores liv. 

• Hvad vil du blive husket for, når du ikke er her mere?

Foredraget er et solidt mix af teori, og masser af praktiske opgaver, der vil hjælpe dig til at træffe de rigtige beslutninger for dig og din virksomhed. 

Innovation, Trivsel og Moderne ledelse vil bruge opsamlingen anonymiseret i det videre arbejde til at sikre at IDA holder fokus på trivsel og hvordan vi kan forbedre vores medlemmers hverdag.

Foredragsholder:
Mozhgan Gerayeli er født og opvokset i Iran. Hun er et aktivt medlem hos IDA. Hun sidder som Suppleant i ITM-listen, og sidder som bestyrelsesmedlem hos IDA selvstændig og IDA Lederforum. Mozhgan er stifteren af Mozhi Consulting. Hun er oprindeligt uddannet som software-ingeniør, og har arbejdet med personaleledelse i en række store virksomheder. Alle jobs har krævet stor indsigt i personaleledelse, medarbejdermotivation, udvikling af kompetencer og målrettet styring.

Hendes baggrund, med praktisk erfaring på basis en omfattende bred uddannelse, gør, at hun er i stand til at hjælpe både private og virksomheder med at nå de ønskede målsætninger.

Hun finder at det allervigtigste er at respektere og forstå så meget som muligt af det enkelte menneske eller den enkelte organisation/virksomhed hun arbejder for. Skal noget udvikle sig kræver det både en meningsfuld dialog og nysgerrig lydhørhed, så mennesker bliver i stand til at flytte sig selv.

Hun handler, og for hende er der kort fra ide til handling.  

Hun arbejder hele vejen rundt om mennesket og går nok tættere på, end man måske vil opleve andre coaches, ledere eller karriererådgivere gøre. Hendes erfaring er at dette fremmer både proces og resultat. Hun ser menneskers forskellighed som en kilde til styrke og tror på den synergieffekt der ligger heri. 

Agenda: 

17:00-17:10 – Velkommen + lidt info om ITM listen & FILS

17:10-17:55 – Foredrag del I

17:55-18:05 – Biobreak

18:05-18:50 – Foredrag del II

18:50-19:00 – Biobreak

19:00-19:25 – Opsamling og besvarelse af spørgsmål

19:25-19:30 - Afslutning

--------------------------

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Download vejledning Deltag i et Microsoft Teams webinar eller møde - via App eller Teams klient.

Det er ikke tilladt at dele hverken linket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af mødet/webinaret.


Arrangør: FILS.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Mandag d. 26. april 2021

Kl. 17:00 - 19:30


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 25. april 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

500


Ledige pladser

463

Arrangementsnr.

339759


Arrangør

Innovation, Trivsel og Moderne Ledelse