Arrangement

Innovation og ledelse – skab performance, trivsel og glæde

Kom med på en ambitiøs rejse ind i mindsettet på verdens mest innovative ledere og lær, hvordan du skaber rammerne for både innovation og performance, trivsel og glæde.

Messecenter Herning (MCH), Herning

Torsdag d. 07. oktober 2021

Kl. 11:45 - 12:30

Gratis

De mest innovative ledere er ham/hende, som er fokuseret på at fremelske et mindset på sit team, og som skaber rum til at dyrke glæde, inspiration, performance og høj energi. I oplægget får du et indblik i, hvordan verdens mest innovative virksomheder arbejder strategisk og systematisk med at skabe en innovativ kultur, hvor medarbejdertrivsel og performance er i fokus. Du hører om day designs, morgen ritualer, innovationskultur mm. – værktøjer du kan blive inspireret til at bruge i din egen organisation. 

Om oplægsholder:
Susanne Odgaard er partner i bureauet FUTUREWORKS Cph, der hjælper organisationer til at arbejde på nye måder og skabe organisationskulturer, som matcher både nutidens og fremtidens muligheder og udfordringer. Susanne står bag CURIE, der er professionelle netværk i København for kvinder, som interesserer sig for teknologi, forretning og innovation. Tidligere har Susanne været innovationschef på Experimentarium og åbnet innovationsbureauer i både New York og Barcelona.

Sponsoreret af IDA Selvstændig. Læs mere om netværket her.

__________

Obs. Dette event er en del af Technomania 2021 

Den 6. og 7. oktober 2021 slår IDA dørene op til årets største teknologievent "Technomania", som er en del af hi Tech & Industry Scandinavia i Herning. I det 3.500 m2 store oplevelsesunivers byder IDA dig igen i år på en messeoplevelse langt ud over det sædvanlige. Kom med til to hæsblæsende og intense dage med fokus på, hvordan teknologi understøtter bæredygtig industri og FNs verdensmål, state-of-the-art teknologi og inspirerende talks fra ind- og udland om de nyeste teknologiske trends. 

Se og tilmeld dig alle øvrige talks på programmet her. (Der er begrænset antal pladser, så tilmeld dig de talks, du ikke ønsker at gå glip af. Så er du sikret en plads)

Få gratis billet til hi messen 

Technomania er en del af hi Tech & Industry i Herning. For at deltage på Technomania skal du hente en billet til messen på hi messens hjemmeside.

Brug invitationskoden "Technomania" og kom gratis med

Hent din billet her

Vi glæder os til at se dig!

Hold dig opdateret om Technomania på de sociale medier

Følg Technomania på Facebook.

Følg Techomania på Linked In

Markedsføring

Der tages ifm. Technomania video/billeder til markedsføringsformål. Henvendelse vedr. dette kan ske til Anne-Mette Hoff på amh@ida.dk.

Hvor

Messecenter Herning (MCH)

Vardevej 1

7400 Herning

IDA Lead Stage - Hal F


Hvornår

Torsdag d. 07. oktober 2021

Kl. 11:45 - 12:30


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 07. oktober 2021

Kl. 09:30


Antal pladser

140


Ledige pladser

92

Arrangementsnr.

341735