Arrangement

Innovationsfonden og Vækstfonden – to stærke fundingkilder for innovative virksomheder i Danmark: Lyras

Innovationsfonden og Vækstfonden giver en introduktion til deres arbejde med at understøtte og finansiere innovative danske virksomheder og præsenterer en konkret investeringscase: Lyras

Messecenter Herning (MCH), Herning

Torsdag d. 07. oktober 2021

Kl. 14:15 - 15:00

Gratis

Innovationsfonden og Vækstfonden spiller en vigtig rolle som finansieringskilde for innovative virksomheder i Danmark. Særligt for de små og mellemstore virksomheder, der arbejder med nye og risikable udviklingsprojekter, er de to fonde en attraktiv mulighed for at opnå den eksterne funding, der ofte er en forudsætning for at nå til proof of concept og proof of market.

I dagens oplæg gøres de to fondes arbejde konkret, når virksomheden Lyras fortæller om sin udvikling og vækst, og om hvordan investeringer fra Innovationsfonden og Vækstfonden i praksis har hjulpet virksomheden med at føre sit innovative produkt til markedet. 

Lyras har udviklet en ny pasteuriseringsteknik, som kan forhindre enorme mængder madspild i både produktion og i forbrugernes køleskabe – og samtidig nedsætte energiforbruget ved pasteurisering med 90 procent og vandforbruget med 60 procent. Teknikken bruger nemlig UV-lys til at inaktivere bakterier og sporer i flydende fødevarer, i stedet for, som den gamle teknik, at skulle varme alting op og køle det ned igen.

Om Innovationsfonden
Innovationsfonden er sat i verden for at investere i projekter med høj risiko og stort potentiale. Der investeres i iværksættere, forskere og virksomheder, der skaber værdi for Danmark og nye løsninger på samfundets største udfordringer.

Om Vækstfonden
Vækstfonden har til formål at sætte ting i gang og mennesker i arbejde. I partnerskab med banker og private investorer fra ind- og udland udvælger og udvikler fonden de virksomheder, Danmark ikke må gå glip af. 

Sponsoreret af IDA Selvstændig. Læs mere om netværket her.
__________

Obs. Dette event er en del af Technomania 2021 

Den 6. og 7. oktober 2021 slår IDA dørene op til årets største teknologievent "Technomania", som er en del af hi Tech & Industry Scandinavia i Herning. I det 3.500 m2 store oplevelsesunivers byder IDA dig igen i år på en messeoplevelse langt ud over det sædvanlige. Kom med til to hæsblæsende og intense dage med fokus på, hvordan teknologi understøtter bæredygtig industri, state-of-the-art teknologi og inspirerende talks fra ind- og udland om de nyeste teknologiske trends. 

Se og tilmeld dig alle øvrige talks på programmet her. (Der er begrænset antal pladser, så tilmeld dig de talks, du ikke ønsker at gå glip af. Så er du sikret en plads)

Få gratis billet til hi messen 
Technomania er en del af hi Tech & Industry i Herning. For at deltage på Technomania skal du hente en billet til messen på hi messens hjemmeside.

Brug invitationskoden "Technomania" og kom gratis med

Hent din billet her

Vi glæder os til at se dig!

Markedsføring: Der tages ifm. Technomania video/billeder til markedsføringsformål. Henvendelse vedr. dette kan ske til Anne-Mette Hoff på amh@ida.dk.


Hvor

Messecenter Herning (MCH)

Vardevej 1

7400 Herning

IDA Startup Stage - Hal F (En del af hi Technomania 2021)


Hvornår

Torsdag d. 07. oktober 2021

Kl. 14:15 - 15:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 07. oktober 2021

Kl. 13:00


Antal pladser

70


Ledige pladser

57

Arrangementsnr.

339635


Arrangør

IDA Selvstændig


Medarrangører

IDA Fyn

Kurser for studerende