Arrangement

Introduktion til Google Ads - en samlet løsning til onlinemarkedsføring

Det bliver gradvist sværere at få besøgende fra organiske Google-søgninger, og derfor er der i højere grad brug for annoncering. På dette gå hjem-møde bliver du introduceret til markedsføringsløsningerne Google Search Network og Google Display Network.

EY Huset, Aarhus C

Torsdag d. 01. oktober 2020

Kl. 16:30 - 18:30

Fra 0 kr.

Tilmeldingsfrist 29. september 2020 - kl. 00:00

Denne workshop giver dig hands on-erfaring i at opsætte og optimere kampagner i Google Ads. Det er ikke en nødvendighed at kende til denne type markedsføring på forhånd da de elementære principper vil blive gennemgået.

Vi vil dykke ned i de tre elementære formater, text ads, image ads og HTML5 ads. Vigtigst af alt vil vi give eksempler, på hvordan scripting i Google Ads’ integrerede IDE giver dig mulighed for nemt og enkelt at lave cron jobs til for eksempel at optimere dine bud, opdatere kreativerne, sende notifikationer eller benytte Google Sheets som en forsimplet database.

Generelt kan du forvente at prøve kræfter med:
•Text ads
•Image ads
•HTML5 ads
•Scripting - AdsApp
•Scripting - SpreadsheetApp
•Scripting - EmailApp
•Reporting
•Bidding

Lidt om underviseren:
Workshoppen vil blive afholdt af Anton Rydahl, associeret i IDA IT og medstifter af Advative ApS. Advative har gennem de sidste to år eksekveret over 25.000 kampagner på Google Ads, Adform og Facebook, hvoraf Anton har stået for eksekveringen af kampagner på kanalerne under Google Ads-paraplyen. Han har tidligere arbejdet i ad tech selskabet Conyak under amerikanske Gravity4, hvor han var med til at lave en marketingplatform og -kampagne for home A/S som klarede sig i top fem ved Digital Communication Awards 2017.

Praktisk:
Det forventes ikke at du i forvejen har kendskab til denne type markedsføring eller Google Ads platformen, men det er vigtigt at du medbringer en laptop.

Gratis for medlemmer af IDA IT og DANSK IT

Hvor

EY Huset

Værkmestergade 25, 15. sal

8000 Aarhus C


Hvornår

Torsdag d. 01. oktober 2020

Kl. 16:30 - 18:30


Pris

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

250 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 29. september 2020

Kl. 00:00


Antal pladser

34


Ledige pladser

0

Arrangementsnr.

334625


Arrangør

IDA IT


Medarrangører

IT Gruppen, IDA Østjylland

Kurser for studerende