Arrangement

Issmagning og iværksætteri - Based on Nature

Gratis is! IDA på AU Herning har inviteret Eske Hemmingsen til at komme og fortælle om hans isvirksomhed - Based on Nature - og hvilke udfordringer der er forbundet med opstart af en ny virksomhed. Eske tager smagsprøver på sin is med til oplægget.

AU Herning, Herning

Onsdag d. 27. oktober 2021

Kl. 16:00 - 17:30

Fra 0 kr.

Eske har sammen med sin barndomskammerat Mark, startet virksomheden Based on Nature, en is virksomhed som udelukkende producerer vegansk økologisk is. Based on Nature driver de to kammerater sammen på halvøen Helnæs på Fyn, hvor de begge er vokset op. 

Eske vil til oplægget fortælle om deres rejse fra produktudvikling til opstart af produktion, og hvilke udfordringer der har været undervejs, og hvilke udfordringer som stadigvæk er. Dette oplæg vil berøre alt fra team samarbejde, skalering af produktion og tilsmagning af is. Eske studerende på Aarhus Universitet i Herning mens venneparret påbegyndte rejsen med Based on Nature. 

Oplægget adskiller sig fra mange andre iværksætter oplæg som du måske har været til, da Eske og hans forretningspartner ikke er ”lykkedes” endnu. Dette er hermed en unik mulighed for at få indsigt i et iværksætteri projekt, hvor man kun lige er trådt ind på markedet og hvor man kæmper for markedsandele og for at få alle ender til at hænge sammen. 

Til arrangementet er der mulighed for at smage på Based on Nature’s lækre is, da Eske tager et udvalg af deres varianter med. 

Du kan læse mere om Based on Nature her. 

Hvor

AU Herning

Birk Centerpark 15

7400 Herning

Lokale følger


Hvornår

Onsdag d. 27. oktober 2021

Kl. 16:00 - 17:30


Pris

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ikke IDA-medlem

50 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

50 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 26. oktober 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

45


Ledige pladser

39

Tilvalg

Ledsager

50 kr.

Arrangementsnr.

341935