Arrangement

Iværksætter - fra mikroalger til fødevarer

Henrik Holm, medgrundlægger af DTU food tech start-up, Biotrino vegan ingredients Aps fortæller om udviklingsforløbet fra ide til færdig produkt, proteinpulver, som kan erstatte animalske proteinprodukter.

IDA Mødecenter, København V

Torsdag d. 03. december 2020

Kl. 17:00 - 20:00

Fra 0 kr.

Tilmeldingsfrist 15. november 2020 - kl. 23:55

Come and hear Henrik Holm, Co founder of DTU food tech start-up, Biotrino vegan ingredients Aps, talk about micro algea production in the old brewery in Usserød. Combining a known micro algea with technology Biotrino produce a nice tasting and ultra sustainable super food protein powder (60% pure protein, 20% lipids, vitamins, minerals, and dietary fibers). The brand "Blonde Chlorella" is vegan, free from allergens, clean label, super nutritious, and can be used as a replacement for eggs or as a boost of protein and omega fats to most eatables. Biotrino has since march 2019 made the first domestic sales and currently concentrate btb efforts on the use in baked industrial products such as bread, cakes, crackers and chips. The production method is easily scalable, the variable cost are low, so the price of Blonde Chlorella can and will compete with lesser sustainable proteins as the company move towards industrial production size. We invite you to comment and maybe assist in finding the killer future apps for Blonde Chlorella.
 

Der vil bliver serveret sandwich og øl/vand..

Arrangementet er gratis, men ved udeblivelse vil man blive opkrævet et gebyr på kr. 150.

Arrangør: IDA Fødevaregruppe ved Nils Rude Petersen. Mobil 42 42 85 09/ 42 44 85 09, mail rude-p@hotmail.com.

___

Oprettelse af Fødevaregruppen, IDA Nordsjælland blev vedtaget på regionsmødet den 29. april 2019, og det ligeledes nystartede IDA Bryggerlaug er placeret under denne gruppe.

Gruppens formål er at formidle viden fra forskningsmiljøer, iværksættere og virksomheder omkring klimavenlige produktionsmetoder og ditto produkter med henblik på at udvikle metoder, der både er skånsomme for miljø, som sikrer dyrevelfærd, og som i fremtiden kan sikre brødfødning af verdens stærkt voksende befolkning.

Visionen er endvidere at:

skabe bæredygtighed, således at produktion og forbrug belaster klimaet mindst muligt og undgår forurening af natur og miljø

udnytte ressourcerne mere optimalt

hindre madspild

styrke udvikling af nye fødevarer, der fremover skal supplere/erstatte både de konventionelle animalske og de plantebaserede produktionsmetoder

forebygge sygdomme og øge folkesundheden via fødevarer

viden og forskningsresultater skal formidles til IDA medlemmer, relevante instanser, iværksættere, industri mm. gennem IDA-møder og -arrangementer.

Mange arrangementer tænkes udført i samarbejde med forskningscentre.

Hvor

IDA Mødecenter

Kalvebod Brygge 31 - 33

1780 København V


Hvornår

Torsdag d. 03. december 2020

Kl. 17:00 - 20:00


Pris

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

150 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

150 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 15. november 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

40


Ledige pladser

21

Arrangementsnr.

338105