Arrangement

Jeg er neger, hvad er din undskyldning?

Vejen til alt det, du ikke kan.

Restaurant Håndværkeren, Roskilde

Mandag d. 05. oktober 2020

Kl. 17:00 - 20:00

Fra 0 kr.

Det handler om at få succes i livet, men det er vigtigt at forstå, at succes er individuelt, det er kun vejen til succes, som er universel. Jeg kan ikke fortælle nogen, HVAD der er succes for dem, jeg kan kun vise dem vejen og give de værktøjer, som kan bringe dem derhen.

Mit navn er Tom Andkjær, og jeg har over 20 års erfaring i at gøre alt det, som jeg ikke kunne, eller som alle andre ikke troede jeg kunne.

Det er ikke, fordi jeg er specielt klog, talentfuld, eller er i besiddelse af noget unikt, at jeg gang på gang er lykkes med, at nå mine mål.

Det, jeg har gjort, kan alle andre også, og jeg er nu klar med et foredrag, hvor jeg giver deltageren de værktøjer, der skal til for at eliminere alle de dårlige undskyldninger og overspringshandlinger, som meget ofte er årsagen til, at de ikke når deres mål.

Det betyder ikke, at man ikke vil møde modstand eller at alt bliver en dans på roser efter man har oplevet mit foredrag. Det betyder heller ikke, at man kan opnå ting, som er fysisk umulige, som fx at blive professionel fodboldspiller for FCK, hvis man ikke har nogen ben, eller føde børn selv om man er en mand.

Det handler om at kunne opnå ting og skabe ændringer i sit liv, som man på papiret eller i ens hoved ikke har forudsætninger for, men som man alligevel lykkes med.

Foredraget tager ca. 1½ time inkl. en pause på 15 min. Efterfølgende er deltagerne mere end velkomne til at stille spørgsmål.

Foredraget er jordnært, konkret og fyldt med humor. Jeg sætter ild i mit publikums drømme og giver dem troen og modet til at gøre alle de ting, som de ”ikke kan”.

Der vil blive serveret et varmt måltid undervejs.

 

Benyt venligt ventelisten, da der er lukket for tilmeldningen for at få råderum til at følge udviklingen af Covid19. 
D 30-9-20 vil, hvis det er muligt, blive tildelt venteliste pladserne.

Hvor

Restaurant Håndværkeren

Hersegade 9

4000 Roskilde


Hvornår

Mandag d. 05. oktober 2020

Kl. 17:00 - 20:00


Pris

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

150 kr.

IDA-medlem

150 kr.

Seniormedlem

150 kr.

Studiemedlem

150 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 29. september 2020

Kl. 08:00


Antal pladser

16


Ledige pladser

1

Tilvalg

Ledsager

300 kr.

Arrangementsnr.

335961