Webinar

Jobsamtalen – gå fra en toer til en etter

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Torsdag d. 05. november 2020

Kl. 10:00 - 11:30

Gratis

Tilmeldingsfrist 04. november 2020 - kl. 23:59

Det er vores erfaringer, at mange har udbytte af, at lære denne metodik i en jobsamtale at kende.

Modellen vi præsenterer, er en model med 4 faser;
  • Kontakt
  • Information
  • Argumentation
  • Afslutningsfasen
Alt for mange springer forventningsafstemningen over, tager udgangspunkt i antagelser fremfor konkret viden, og risikerer derved at fremhæve noget der ikke er relevant for stillingen. Denne model giver dig mulighed for, på et tidligt tidspunkt i samtalen, at danne dig et overblik over ønsker og forventninger hos virksomheden, målrette din  argumentation og derved øge din jobchance.

Med hovedvægt på modellen vil vi supplere med inspiration til elevatortalen, troværdighed, og svar på mulige indvendings-spørgsmål mod at ansætte dig.

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. 
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU-U.S.A. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone


Hvornår

Torsdag d. 05. november 2020

Kl. 10:00 - 11:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 04. november 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

100


Ledige pladser

54

Arrangementsnr.

338030


Arrangør

IDA