Webinar

Julens vine – online vinsmagning - Alt udsolgt

Vi gentager succesen og afholder endnu en online vinsmagning denne gang med vine, som kan nydes til julebordet.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Fredag d. 30. oktober 2020

Kl. 19:00 - 20:30

Fra 370 kr.

Det kan være svært at finde de rette vine til julemaden, som både kan passe til and, flæskesteg, medister, asier og brunede kartofler. Vi har derfor endnu engang allieret os med konsulent Pede Steen Jensen fra Sigurd Müller Vinhandel, som under dette webinar og i tæt dialog med moderator Kasper Vejvad, vil præsentere tre forskellige vine, som vil egne sig godt til hovedretten samt en dessertvin, som kan matche uanset man serverer risengrød eller risalamande.

Smagningen vil vare ca. 1½ time, hvor vi udover at smage på vinene ledsaget af vinmandens kommentarer, også vil komme ind på emner som:
Julemad og vin
Servering (temperatur/dekantering)
Tradition og fornyelse
Vine til risengrød og risalamande

Der vil undervejs være mulighed for at stille spørgsmål via chatten.

Brug gerne store rødvinsglas og helst krystal, hvis muligt, da det fremmer oplevelsen. Det kan også være rart at have et glas pr vin så man kan gensmage senere i forløbet. Husk et vandglas, hvis I er til det?
Niveauet vil stadig være til både den glade novice og til den mere erfarne vindrikker.
Pris:
Prisen for en smagekasse er normalt 513,- kr., men for IDAs medlemmer er prisen kun 370,- kr. inkl. fragt og online vinsmagning.

Smagekassen indeholder følgende hele flasker, som I vil modtage på jeres privatadresse inden afholdelse, så I kan nå at tempere vinene inden vi går i gang:
2017 Vacqueyras Les Christins, Famille Perrin Cotes du Rhone
2017 Campolieti Valpolicella Ripasso Classico Superiore, Rhigetti, Veneto
2016 Crianza Sierra Cantabria, Rioja
2017 Maury Mas Lavail Rouge Roussillon (dessertvin)

Fire flasker vin er måske lidt rigeligt på en halvanden times tid, så vi opfordrer jer til at invitere nabo, familie eller et hold gode venner og dele oplevelsen med dem. Det vil være muligt at købe en ekstra smagekasse i samme forsendelse for kr. 513,-. (Den ekstra vinkasse skal tilkøbes under optioner.)

Mere information vedrørende praktiske detaljer følger nogle dage før afholdelsen af smagningen.

VIGTIGT
Tilmelding: Husk ved tilmelding at oplyse den præcise adresse, hvortil vinen skal leveres, og husk ligeledes at oplyse, hvor vinen må stilles på matriklen, hvis der ikke er nogle hjemme. Hvis dette ikke er oplyst, må Danske Fragtmænd nemlig IKKE aflevere vinen, og det vil ikke være muligt at genfremsende vinen.
Det er desuden heller ikke muligt at få oplyst det præcise leveringstidspunkt, men den forventede dato vil blive kommunikeret ud et par dage før.
OBS. Tilmelding er bindende.

Tilmeldingsprocedure: Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret, som afvikles i Zoom. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk.

Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du bruger en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU-U.S.A. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Video: Dette arrangement optages og du vil efterfølgende modtage et link til den optagne version. Bemærk der kan godt gå en dags tid.  

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten vil endvidere blive videresendt til vinleverandøren Sigurd Müller. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone


Hvornår

Fredag d. 30. oktober 2020

Kl. 19:00 - 20:30


Pris

Ledig

370 kr.

Medlem

370 kr.

Seniormedlem

370 kr.

Studiemedlem

370 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

600 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 21. oktober 2020

Kl. 10:59


Antal pladser

451


Ledige pladser

0

Tilvalg

Ekstra vinkasse

513 kr.

Arrangementsnr.

337965


Arrangør

IDA


Medarrangører

IDA Fyn

IDA København

IDA Nord

IDA Nordsjælland

IDA Sjælland

IDA Syd

IDA Vestjylland

IDA Østjylland