Arrangement

Kæmp for kloden! - oplæg fra Vincent F. Hendricks

Mange virksomhedsledere, politikere og forskere har allerede engageret sig i kampen for klodens overlevelse, men tiltagene virker ofte usammenhængende og tilfældige og af og til temmelig symbolske. Det er som om, at det er solooptræden uden retning.

Trekanten, Aalborg

Onsdag d. 04. november 2020

Kl. 16:30 - 19:00

Fra 100 kr.

Tilmeldingsfrist 21. oktober 2020 - kl. 23:55

Klodens og jordens overlevelse er et emne, som igen og igen tages op i diverse medier. Hvordan sikrer vi klodens overlevelse? Mange virksomhedsledere, politikere og forskere har allerede engageret sig i kampen for klodens overlevelse, men tiltagene virker ofte usammenhængende og tilfældige og af og til temmelig symbolske. Det er som om, at det er solooptræden uden retning.

I dette foredrag tager Vincent F. Hendricks udgangspunkt i bogen af samme navn, som bygger på, at vi skal gå sammen om opgaven. Forfatterne Claus Strue Frederiksen og Vincent F. Hendricks mener, at hvis erhvervslivet, politikerne og forskningsverden går sammen i et fælles arbejde for at løse klodens livstruende problemer, vil vi kunne efterlade en bedre verden til vores børn og børnebørn. I bogen introduceres et nyt ansvarlighedsbegreb, som de kalder for Unified Social Responsibility. Et aktuelt og tankevækkende foredrag om, at verdens problemer skal løses i fællesskab.

Om Vincent F. Hendricks:
Debattør og professor, der gør filosofien højaktuel igen

Vincent F. Hendricks foredrag bringer de filosofiske tanker i spil og gør igen filosofien højaktuel. Vincent F. Hendricks tilbyder foredrag inden for mange forskellige emner, men særligt finder du emner som sociale medier, digital dannelse, globale udfordringer og internationale såvel som danske shitstorme.

Vincent F. Hendricks, Dr.phil, ph.d., er professor i formel filosofi ved Københavns Universitet og leder af Center for Information og Boblestudier samme sted. Han er forfatter til en række bøger: "Infostorms", "Spræng Boblen", "Fake News", "Reality Lost" og "Kæmp for kloden".

Han er også en afholdt foredragsholder. Som foredragsholder er han ikke kun enormt vidende og oplysende men også humoristisk, når han skræddersyer sine foredrag, så de passer til målgruppen. Med Vincent F. Hendricks foredrag kan du dermed se frem til at blive videnskabeligt beriget.

Vincent F. Hendricks har vundet en række priser for sin forskning herunder Videnskabsministeriets Eliteforskerpris, Roskilde Festivalens Eliteforskerpris og Choice Magazine Outstanding Title Award. Den 26. november 2016 fik Vincent F. Hendricks tildelt DR's store formidlingspris, Rosenkjærprisen. ”Han er utrættelig. Og fuld af overskud har han gjort filosofien relevant”. Det var blot nogle af ordene, som kanalchefen for P1, Thomas Buch-Andersen, kom med, da han afslørede, at Vincent F. Hendricks blev årets modtager af P1’s store formidlingspris, Rosenkjærprisen.

Arrangementet afvikles i samarbejde med Folkeuniversitet Aalborg, hvorfor der serveres sandwich/øl/vand INDEN oplægget. (Præcis lokation kendes pt. ikke men det bliver på samme adresse).

Foto Steen Andersen

Hvor

Trekanten

Sebbersundvej 2a

9220 Aalborg

Salen


Hvornår

Onsdag d. 04. november 2020

Kl. 16:30 - 19:00


Pris

Ledig

100 kr.

Seniormedlem

100 kr.

Studiemedlem

100 kr.

Medlem af arrangør

150 kr.

Medlem

200 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

300 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

300 kr.

Firmamedlem

300 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 21. oktober 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

50


Ledige pladser

47

Tilvalg

Ledsager

200 kr.

Arrangementsnr.

336511


Arrangør

IDA Lederforum Nordjylland


Medarrangører

IDA Lederforum

Kompetenceforum, IDA Nord