Arrangement

Kampen om fremtiden. Forstå Kunstig intelligens

Kampen om fremtidens magt og markeder er startet - og den handler om Kunstig intelligens. Kom og hør et inspirerende indlæg af forfatter og entreprenør Thomas Terney om, hvorfor Kunstig intelligens er meget mere end hype - og om, hvad det egentlig er.

IDA, København V.

Tirsdag d. 11. maj 2021

Kl. 17:30 - 19:30

Gratis

Tilmeldingsfrist 04. maj 2021 - kl. 23:55

For blot få år siden var kunstig intelligens fremtidsmusik, men i dag banker den på døren på tværs af både den offentlige og private sektor. Forudsætningen for at kunne arbejde med intelligente løsninger og processer forudsætter dog en indsigt i, hvad kunstig intelligens er for en størrelse.

Derfor vil ekspert i digitalisering og kunstig intelligens, Thomas Terney, holde inspirerende og lærerigt oplæg for IDA Proces og i løbet af to timer fortælle om teknologien, muligheder og faldgruber. Både generelt og i forhold til arbejdet med processer. Udover en forståelse for hvad kunstig intelligens egentlig er for en størrelse, vil du gå hjem med en indsigt i centrale begreber indenfor kunstig intelligens - herunder machine learning - og du vil blive introduceret til procesautomatisering ved hjælp af softwarerobotter. Hele indlægget baserer sig på en række eksempler og cases fra både ind- og udland.

Deltagerne får udleveret bogen 'Kampen om fremtiden' til en værdi af 299,- kr.

Indlægsholder

Thomas Terney har en dybdegående forståelse for mødet mellem teknologi, mennesker og organisation erhvervet gennem en lang lederkarriere bag sig fra både det offentlige og private. Han har blandet andet fra sin tid i Novozymes været med til at bygge en hel ny organisationsstruktur med udvikling af tilhørende processer og arbejdsgange. Derudover har han en erhvervs ph.d. i kunstig intelligens og har skrevet en bogen "Kampen om Fremtiden"; en introduktion til kunstig intelligens udgivet på Gyldendal Business i efteråret 2018. En bog som Berlingske Tidende blandt andet anmeldte den med ordene "Terney ved kort sagt, hvad han taler om".

 

Skal du med til andre møder/kurser? Læs mere her: IDA Proces' Arrangementskalender

Bliv medlem af IDA Proces netværket og opnå rabat på deltagelse i møder/kurser
Medlemskab af IDA Proces er gratis for IDA medlemmer, tilmeld dig her hvis du ønsker medlemskab (husk du skal være logget på ida.dk), vælg Min Profil → Netværk og Abonnementer. Alle kan tilmelde sig IDA Proces' nyhedsmail gratis, tilmeld dig her hvis du fremover vil modtage IDA Proces' nyhedsmail.

Du kan følge IDA Process på LinkedIn eller melde dig ind i vores Facebook-gruppe.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Hvor

IDA

Kalvebod brygge 31-33,

1780 København V.


Hvornår

Tirsdag d. 11. maj 2021

Kl. 17:30 - 19:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 04. maj 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

30


Ledige pladser

0

Arrangementsnr.

335067


Arrangør

IDA Proces