Webinar

Kan du "brænde fast" i et job, og hvad er karriere egentlig? - webinar

Er du fuldstændig drænet for energi når arbejdsdagen er ovre? Så kan det være, at du er fastbrændt i dit job, og at du og dit job eller dine arbejdsopgaver ikke længere er det rigtige match.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 21. september 2021

Kl. 17:00 - 18:30

Gratis

Måske er du både dygtig og succesfuld i dit arbejdsliv, og dine venner synes, at du har det perfekte job og misunder dig tilmed. Alt burde være perfekt, men alligevel føler du dig ikke tilpas, og arbejdet giver dig ikke længere nogen glæde. Føler du dig ramt? Så se med når Rie Thomasen, Danmarks første professor MSO i karrierevejledning, kommer med sine bud på, hvad der kendetegner det at være fastbrændt, og hvordan det at være fastbrændt kan hænge sammen med vores forståelse af karriere, og hvad den nødvendige hjæl og støtte kan være.

Oplægsholder
Rie Thomsen, professor MSO i karrierevejledning på PDU, Aarhus Universitet i København og professor ved USN, Norge og Visiting professor ved ULS Polen.

Moderator
Jeanette Svendsen, karriererådgiver i IDA


Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.


Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 21. september 2021

Kl. 17:00 - 18:30


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 21. september 2021

Kl. 15:00


Antal pladser

500


Ledige pladser

237

Arrangementsnr.

340170


Arrangør

IDA


Medarrangører

AVU, IDA Fyn

AVU, IDA Sjælland

IDA Arbejdsmiljø

KompetenceForum, IDA København

Kompetenceforum, IDA Nord

KompetenceForum, IDA Nordsjælland

Kompetenceforum, IDA Syd

Kompetenceforum, IDA Vestjylland

KompetenceForum, IDA Østjylland