Webinar

Kan teknologi få os i klima-mål?

Hvad skal der til for, at vi når vores klimamål? Og hvor langt kan vi regne med, at teknologi fører os? Kom med Broen til Fremtiden til klimadebat hvor vi vender, hvad vi kan forvente os af tech - og hvad vi ikke kan.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Mandag d. 07. december 2020

Kl. 16:30 - 18:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 06. december 2020 - kl. 23:59

Danmarks Naturfredningsforening København og IDA åbner for debat om, i hvilket omfang teknologiske løsninger er tilstrækkelige til at kunne imødekomme regeringens klimamål eller om andre løsninger og metoder er nødvendige for at nå målene - hvad kan teknologi løfte, når det kommer til den grønne omstilling, og hvor skal der adfærdsændringer og økonomiske incitamenter til?
Eksperterne vil bl.a. tage udgangspunkt i  energi- og transportsektorerne med betragtninger over teknologiens muligheder og begrænsninger.

Program

16.30: velkommen v. DN København og IDA

16.40: oplæg v. Jeppe Juul, seniorrådgiver, Rådet for Grøn Omstilling

16.55: oplæg v. Michael Søgaard Jørgensen, lektor, Institut for Planlægning, Aalborg Universitet

17.10: debat og spørgsmål fra deltagerne

17.45: afsluttende bemærkninger

Oplægsholdere

Jeppe Juul er seniorrådgiver inden for klima og transport og har arbejdet med grøn omstilling af sektoren i 12 år i Rådet for Grøn Omstilling. Han har, udover at arbejde nationalt, også arbejdet meget på det europæiske niveau, bl.a. som Præsident for den europæiske miljøorganisation "Transport & Environment".

Michael Søgaard Jørgensen er civilingeniør i kemi, ph.d. i teknologivurdering og arbejder som lektor i miljøinnovation og bæredygtig omstilling ved Institut for Planlægning på Aalborg Universitet. Desuden er han formand for IDA Grøn Teknologi og i bestyrelsen for IDA Teknologivurdering og er IDA's talsperson inden for miljøinnovation.


Arrangementet afholdes som en del af Broen til Fremtiden, en alliance bestående af grønne og sociale bevægelser, faglige organisationer og forskere. Målet er et CO2-neutralt Danmark baseret på 100% vedvarende energi senest i 2040 - skabt ved hjælp af en socialt ansvarlig og retfærdig grøn omstilling.

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Mandag d. 07. december 2020

Kl. 16:30 - 18:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 06. december 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

1000


Ledige pladser

952

Arrangementsnr.

338422


Arrangør

IDA København


Medarrangører

IDA Elteknik

IDA Energi

IDA Grøn Teknologi

IDA Trafik og byplan

IDA Verdensmål