Arrangement

Kød uden kød eller dyr – hvordan det?

Kan vegetabilske fødevarer reducere vores kødforbrug ved at efterligne kød så meget, at vi ikke savner kød? Hør om og smag på kødlignende retter med vegetabilske proteiner.

Erhvervsakademi Aarhus, Viby J

Onsdag d. 14. oktober 2020

Kl. 17:30 - 20:00

Fra 0 kr.

1 plads tilbage

I Danmark spiser vi allerede meget kød. Faktisk er vi globalt set blandt de allerstørste forbrugere af kød, opgjort per indbygger. Der er dog en tydelig tendens blandt moderne forbrugere henimod at forsøge at begrænse kødforbruget. Fjernes kødet fra det traditionelle danske måltid vil det i mange tilfælde være synonymt med, at fjerne måltidets primære proteinkilde, såvel som et centralt teksturgivende element. Konsekvensen er en stigende efterspørgsel på produkter, der kan agere stedfortræder for kødet i et måltid. Her kan visse forarbejdede planteproteiner være et godt bud, såvel som muskelceller dyrket i bioreaktorer.  

Aaron og Bjørn fra Erhvervsakademi Aarhus vil fortælle om, hvordan det foregår, herunder teknologiske, kemiske og mikrobiologiske aspekter. Der vil blive serveret smagsprøver og aftenens måltid vil være plantebaseret.

Hvor

Erhvervsakademi Aarhus

Hasselager Allé 8

8260 Viby J


Hvornår

Onsdag d. 14. oktober 2020

Kl. 17:30 - 20:00


Pris

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

100 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

100 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 08. oktober 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

30


Ledige pladser

1

Arrangementsnr.

337250


Arrangør

Kemi- og Bioteknologisk Udvalg, IDA Østjylland


Medarrangører

IDA Levnedsmiddelselskabet