Arrangement
Kødets mangfoldighed: En rejse gennem tilberedningsmetoder og smagsoplevelser
Udforsk teknikken bag hvordan man tilbereder kød. Hvad er forskellen på de forskellige ovne? Hvad gør det ved kødet? Hvordan laver man sin egen rygeovn m.m.?
Tilmeldingsfrist: 20. maj 2025 kl. 23.55
Lubker Golf & Spa Resort, Nimtofte
Onsdag den 21. maj 2025
kl. 17.00 - 21.00
0,00 kr.
Dansk
Velkommen til et seminar, der hylder kødets utrolige mangfoldighed! Uanset om du er en erfaren kok eller en nysgerrig madentusiast, vil dette seminar give dig en dybere forståelse for, hvordan forskellige tilberedningsmetoder og typer af kød kan kombineres for at skabe uforglemmelige smagsoplevelser.
Hvad du kan forvente:
- En grundig gennemgang af forskellige tilberedningsmetoder:
- En udforskning af forskellige typer af kød:
- Praktiske demonstrationer og smagsprøver:
- Tips og tricks fra erfarne kokke:
Målgruppe:
Dette seminar er for alle, der elsker kød og ønsker at udvide deres kulinariske horisont. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil du finde inspiration og nye ideer.
Vi glæder os til at byde dig velkommen til en smagfuld og lærerig oplevelse!
Priser
Deltager, ikke medlem af IDA | 0 kr. |
Firmamedlem | 0 kr. |
Medlem af arrangør | 0 kr. |
Ledigt IDA-medlem | 0 kr. |
Medlem | 0 kr. |
Seniormedlem | 0 kr. |
Studiemedlem | 0 kr. |
Praktiske Informationer
Hvor
Trent Jones Allé 3
8581 Nimtofte
Hvornår
kl. 17.00 - 21.00
Tilmeldingsfrist
Afmeldingsfrist
Arrangementssprog
Antal pladser
Ledige pladser
Arrangør
Medarrangør
Djursland Afdeling, IDA Østjylland