Arrangement

Kom i gang med at optimere processer i en Coronatid

Står du overfor nye krav og har brug for forandringer i virksomheden under/efter coronaen? Ser du de nye muligheder?

IDA, København V.

Torsdag d. 03. september 2020

Kl. 17:00 - 19:00

Fra 0 kr.

Tilmeldingsfrist 27. august 2020 - kl. 23:55

 

BeskrivelseLink kopieret

Vi lever i en tid, hvor virksomheder bombarderes af udefrakommende krav til driften - et godt eksempel er Coronakrisens afstandskrav både internt og eksternt, der for alvor har udfordret både strategien og mange af forretningsprocesserne. Svaret på kravene har allerede vist sig, i en ny efterspørgsel på avancerede digitale løsninger.

Virksomheder står overfor en langt mere uforudsigelig hverdag, hvor der konstant opstår nye forretningsmuligheder og -trusler, som kræver øjeblikkelig handling. Nye processer skal udvikles og eksisterende processer optimeres. Ændringerne skal implementeres sikkert og ofte på rekordtid.

Virksomheden rammes af forandringer på alle fronter samtidigt:

1) Kunder og samarbejdspartnere handler anderledes

2) Produktionsprocesser lægges om

3) Styringsprocesser får nyt indhold.

De klassiske procesoptimeringsmetoder er kommet under pres fra kravet til øget innovationshastighed og en anderledes måde at møde kunderne på. Som procesansvarlig skal du kunne arbejde agilt med flere procestyper samtidigt i spændingsfeltet mellem en revideret strategi og implementering.

Ved arrangementet vil du få indblik i nye måder at arbejde med processer på - designet til en verden i konstant forandring. Vi viser en række simple værktøjer, der hurtigt skaber strategisk overblik og som samtidig lader dig styre en sammenhængende agil implementering. Du får en kort introduktion til hvorledes procesbegrebet kan kædes sammen med andre kendte metoder, som f.eks. Business Model Canvas, Design Thinking og Scaled Agile Framework (SAFe).

Vi tager udgangspunkt i PROCE Institute’s værktøj 12Box Model® til forretningsanalyse.

Undervisere:

Palle Stenver er grundlægger af PROCE Institute og forfatter til bogen ”Disruption and Digital Transformation”. Palle har mere end 30 års erfaring i markedsdrevet forretningstransformation indenfor Finans, Utility, FMG og Logistik og har bl.a. arbejdet for virksomheder som f.eks. Forrester Research, NNIT, Dong Energy, Nordea, Danske Bank, Coop og Framfab. Han er en erfaren foredragsholder og underviser.

Christian Bagger er selvstændig management konsulent bl.a. med erfaring fra betydelige forretningstransformationer i Nordens førende finansielle koncerner, Nordea og Danske Bank. Har en indgående praktisk erfaring med digital forretningsudvikling og organisatorisk implementering til 2.500+ slutbrugere. Christian har siden januar 2016 været partner i PROCE™ Institute og været involveret i den løbende udvikling og markedsføring af 4Dimensions™ Transformation Framework og 12Box Model®.

Skal du med til andre møder/kurser? Læs mere her: IDA Proces' Arrangementskalender

Bliv medlem af IDA Proces netværket og opnå rabat på deltagelse i møder/kurser
Medlemskab af IDA Proces er gratis for IDA medlemmer, tilmeld dig her hvis du ønsker medlemskab (husk du skal være logget på ida.dk), vælg Min Profil → Netværk og Abonnementer. Alle kan tilmelde sig IDA Proces' nyhedsmail gratis, tilmeld dig her hvis du fremover vil modtage IDA Proces' nyhedsmail.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

IDA

Kalvebod brygge 31-33,

1780 København V.


Hvornår

Torsdag d. 03. september 2020

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

50 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

50 kr.

Medlem

50 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 27. august 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

24


Ledige pladser

17

Arrangementsnr.

335825


Arrangør

IDA Proces