Webinar

Kom med på en virtuel rejse til Kroatien - bliv klogere på landet og dets befolkning

I disse coronatider hvor vi ikke kan rejse så meget, vil vi prøve et nyt koncept af. Kom med på en virtuel rejse til Kroatien. Bliv klogere på landets historie og nutid og stil spørgsmål undervejs. Der vil også være byvandring og kulturelle oplevelser.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Lørdag d. 30. januar 2021

Kl. 10:00 - 14:00

Fra 75 kr.

Tilmeldingsfrist 24. januar 2021 - kl. 23:59

På rejsen kommer du på byvandring i Zagreb og Dubrovnik og får en introduktion til Kroatiens historie, økonomi, samfund og politik af Zlatko Jovanovic fra DEO.

Der vil bl.a. være oplæg og debat fra Jakob Brink Rasmussen fra Forsvarsakademiet omkring historiens indflydelse på den politiske debat i Kroatien.

Vi vil høre om civilsamfund og aktivisme i Kroatien med særligt fokus på lokalbefolkningens kamp mod nogle problematiske investeringsprojekter langs den dalmatinske kyst. Rasmus Nørlem Sørensen fra DEO vil fortælle om den særlige ISDS mekanisme (Investor State Dispute Settlement), hvorefter vi vil se en kort film om og et interview med tre repræsentanter for borgerinitiativet Srđ er vores. Initiativet startede som lokal protestbevægelse mod et golf-projekt men er siden gået ind i den grøn-røde koalition “Možemo” (Vi kan!), der ved 2020-parlamentsvalget i Kroatien opnåede et overraskende godt resultat og fik 7% af stemmerne.

Til slut vil vi høre om nogle aktuelle sociale problemstillinger. En af dem er den store udvandring fra landet, som mange kroater mener er problem nummer et i Kroatien. Oplæg og debat v. Zlatko Jovanovic

Der vil blive fremsendt en vejledningsvideo og opskrift på en kroatisk ret man selv kan lave.

Derudover får I aktiviteter, som deltagerne kan lave på egen hånd, herunder film, virtuelle museer, musikkoncert osv.

Det vil være muligt at stille spørgsmål undervejs på "rejsen".

OBS! Webinaret vil blive optaget og delt med evt. tilmeldte der er blevet forhindret i at deltage på dagen.
Webinaret foregår i zoom meeting, dvs. at tilmeldte kan se de andres opgivne navne, billede af dem, såfremt de slår deres kamera til og tale, såfremt de vælger at sige noget.

Tilmeldingsgebyret er pr. husstand.

Vi glæder os til at rejse med dig.

Rejsen er arrangeret af DEO (Demokrati i Europa Oplysningsforbundet)

Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Lørdag d. 30. januar 2021

Kl. 10:00 - 14:00


Pris

Ledig

75 kr.

Medlem

75 kr.

Seniormedlem

75 kr.

Studiemedlem

75 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

225 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 24. januar 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

150


Ledige pladser

26

Arrangementsnr.

338921


Arrangør

IDA


Medarrangører

IDA Fyn

IDA København

IDA Nord

IDA Nordsjælland Arrangementsudvalg

IDA Sjælland

IDA Syd

IDA Vestjylland

IDA Østjylland

Kurser for studerende