Arrangement

Kommunikation og online-marketing træf

OnlineTRÆF skal samle og inspirere erhvervslivet i kommunen og samtidig være en platform for netværk (faciliteret på dagen) med lokale erhvervsfolk, der har interesse inden for området.

Multisalen på Viborg Rådhus, Viborg

Onsdag d. 25. november 2020

Kl. 08:10 - 13:30

Gratis

Kravene til virksomhederne og deres online tilstedeværelse bliver hele tiden større. Her tænker vi både kommercielt og sikkerhedsmæssigt. Vi skal inspirere og provokere lokale virksomheder til at tage næste skridt i deres udvikling indenfor området. De skal inspireres af erfarne specialister samt introduceres til lokale virksomheder, der deler erfaring om dagens tema. 

Spændende program med spændende indlægsholdere følger.

Målgruppe: Virksomheders ejere, ledere, beslutningstagere med fokus på online tilstedeværelse

Arrangører: Viborg Kommune og VIBORGegnens Erhvervsråd.

Vigtig info:

Deltagelse er gratis for medlemmer af VIBORGegnens Erhvervsråd og IDA, men bemærk at der opkræves et NO SHOW gebyr på 500 kr. ved udeblivelse uden afbud. 

Videregivelse af personoplysninger til VIBORGegnens Erhvervsråd.

Deltagerlisten til dette arrangement bliver videregivet til VIBORGegnens Erhvervsråd, da det er nødvendigt for afvikling af arrangementet. Deltagerlisten indeholder dit navn, titel og firma, hvis det er oplyst ved tilmeldingen. Oplysningerne anvendes alene ved dette arrangement. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil oplysningerne ikke blive videregivet.

Fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme - blandt andet vores LinkedIn-profil.

Hvor

Multisalen på Viborg Rådhus

Prinsens Alle 5

8800 Viborg


Hvornår

Onsdag d. 25. november 2020

Kl. 08:10 - 13:30


Pris

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 16. november 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

20


Ledige pladser

20

Arrangementsnr.

337197