Arrangement

Koncert med MALURT (Michael Falch & co) @ Ridehuset i Randers

Kom med IDA Randers ind på værket oplev det legendariske danske rockband Malurt, med Michael Falch i front, som fejrer 40-årsjubilæum for debutalbummet.

Værket, Randers

Lørdag d. 09. april 2022

Kl. 19:30 - 22:30

Fra 295 kr.

Tilmeldingsfrist 01. april 2021 - kl. 23:55

Kom med IDA Randers ind på værket oplev det legendariske danske rockband Malurt, med Michael Falch i front, som fejrer 40-årsjubilæum for debutalbummet i Ridehuset ved Værket i Randers.

Evt. yderligere info om eventet:

Tidligere på året meldte Malurt med Michael Falch i front ud, at det legendariske 80’er-rockband drog på Danmarksturné i 2020 for at fejre 40-året for debutalbummet ‘Kold Krig’. Der gik ikke længe, før Malurt-koncerterne var totalt udsolgte. Det er derfor med stor glæde, at vi kan præsentere et ekstra show med Malurt på Værket 3. oktober.

Malurt blev dannet sidst i 70’erne og har siden da haft flere forskellige levetider. Bandet nåede fire albums og en live-plade inden opløsning i 1984. I ’90 på Roskilde Festival opstod Malurt igen og udgav to albums og endnu en live-udgivelse, men fire år efter blev bandet “langtidsparkeret” og på nær fem koncerter i 2005, har kun Michael Falch og Pete Repete været at finde på den danske live-scene.

Nu er det sidste chance for at opleve Malurt! 2020 er sidste runde i manegen, før Falch og Repete fortsætter deres respektive musikalske karrierer, så skal man nå Malurt, så skal det være i 2020!

Malurt stiller op i såkaldt Mød Mig i Mørket-udgaven:
Michael Falch på sang og guitar, Peter Mors på trommer, Christian Arendt på endnu en guitar, Dia Nielsen på bas og Pete Repete på keyboard.

Praktisk:

  • Pladser er unummerede ståpladser.
  • Vi mødes kl. 19.30 ved indgangen til Ridehuset, hvor billetter udleveres, inden showet starter kl. 20.00.
  • Der er 1 drinkvoucher inkl. pr person
  • Hvert IDA tilmeldt kan tilmelde op til 3 ledsager.
  • Der plejer at være 3 timers gratis parkering ved værket med indgang fra Fabersvej (men hold dig selv lige ajour herom. Se evt. her).
  • Et fif til folk, der ikke kender Værket: Man kan med fordel for egen regning booke spisning på Værkets egen stemningsfulde restaurant, Café Sven Dalsgaard.

IDA Randers:

Bemærk at alle arrangementer i IDA Randers laves af den superseje bestyrelse, samt de flere frivillige aktive, der yder en indsats i IDA Randers - alt sammen helt frivillig og ulønnet.
Hvis du bor eller arbejder i Randers-/Favrskov kommune er du tilknyttet IDA Randers, og har du en ide til et fedt event, som du gerne vil have på benene, så kontakt bestyrelsen, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig – det er faktisk meget nemt. Kontakt også bestyrelsen, hvis du blot vil høre om mulighederne og fordelene ved at være aktiv i IDA Randers. Fx hvis du vil udvide dit netværk som tilflytter til byen el.lign.
Bestyrelsen kan kontaktes på idaranders@googlegroups.com

Man kan også følge IDA Randers på Facebook ved at klikke her.

Hvor

Værket

Svend Dalgas Plads 1

8900 Randers

Vi mødes ved indgangen til Ridehuset (Find IDA repræsentanten)


Hvornår

Lørdag d. 09. april 2022

Kl. 19:30 - 22:30


Pris

Ledig

295 kr.

Medlem

295 kr.

Seniormedlem

295 kr.

Studiemedlem

295 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 01. april 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

32


Ledige pladser

21

Tilvalg

Ledsager

325 kr.

Arrangementsnr.

332243