Arrangement

Koncert med Østkyst Hustlers

Kom med IDA Randers ind og oplev dansk hip-hops pionerere: ØSTKYST HUSTLERS på spillestedet, Turbinen i Randers. Det bliver en fest med Hustler-hits som 'Han får for lidt', 'Hustlerstil' og 'Håbløs'. Inkl velkomstdrink.

Turbinen, Randers C

Fredag d. 01. oktober 2021

Kl. 20:15 - 23:00

Fra 149 kr.

Kom med IDA Randers ind og oplev dansk hip-hops pionerere Østkyst Hustlers, som vender tilbage til spillestedet Turbinen i Randers og skaber endnu en fest med Hustler-hits som 'Han får for lidt', 'Hustlerstil' og 'Håbløs'.

 

Info om koncerten:

Jazzy H, Bossy Bo og Nikolaj Peyk er tilbage i byen, de skylder en hel del for deres debuts succes. Randers havde en af hovedrollerne i fortællingen på deres albumdebut, Verdens Længste Rap fra 1995, og den 4. april kan de tre funkateers igen med rette sige: “Randers, vi havde nået vores mål!”, når de går på scenen på Turbinen til en funky fredagskoncert.

Østkyst Hustlers har ikke udgivet et studiealbum siden 1998, men i 2017’s sidste dage udgav de to nye singler ‘Hey Tøsepige’ og ‘Undskyld Skat’, og 2020 er året, hvor deres længeventede fjerde album rammer gaderne. Eller som Jazzy H rapper på Facebook:
“Jeg’ tilbage er jeg | så la’ mig tag’ en bide kagen |
nu er dagen her | og jeg beklager, at jeg sagde, jeg ikke vil’ lave mer’|
men hva’ fa’en, la’ mig komm’ til sagen’ | jeg har en gave til jer’

Gaven – albummet – kommer til at hedde ‘Titusind Timer’. Man siger, det tager 10.000 timer at blive mester til noget, og Peyk, Bossy Bo og Jazzy H har skabt funky, dansksproget rap i hver eneste af dem. 2020 markerer også 25-årsjubilæet for gruppens dannelse, så der er masser at fejre, når drengene er tilbage.
Vi er spændte på at se, hvad Hustlerne gemmer i gaveposen.

 

Praktisk:

  • Vi mødes ved indgangen til Turbinen ved garderoben til registrering senest kl. 20.15, hvor billetter udleveres af IDA repræsentanten.
  • Koncerten starter kl. 21.00, men vær ved indgangen kl. 20.15
  • Det er inkl. 1 velkomstdrink, men evt. yderligere drikkevarer er for egen regning.
  • Koncerten er unummeret pladser og højst sandsynlig stå-koncert.
  • Hver IDA medlem kan tage max 3 ledsagere med.
  • Er der udsolgt, så skriv dig på venteliste, da vi så vil forsøge at indkøbe flere billetter.
  • Et fif til folk, der ikke kender Værket: Man kan med fordel for egen regning booke spisning på Værkets egen stemningsfulde restaurant, Café Sven Dalsgaard.
  • Der plejer at være 3 timers gratis parkering ved værket med indgang fra Fabersvej (men hold dig selv lige ajour herom).

 

Vil du være aktiv i IDA Randers?

Bemærk at alle arrangementer i IDA Randers laves af den superseje bestyrelse, samt de flere frivillige aktive, der yder en indsats i IDA Randers - alt sammen helt frivillig og ulønnet.
Hvis du bor eller arbejder i Randers-/Favrskov kommune er du tilknyttet IDA Randers, og har du en ide til et fedt event, som du gerne vil have på benene, så kontakt bestyrelsen, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig – det er faktisk meget nemt. Kontakt også bestyrelsen, hvis du blot vil høre om mulighederne og fordelene ved at være aktiv i IDA Randers. Fx hvis du vil udvide dit netværk som tilflytter til byen el.lign.
Bestyrelsen kan kontaktes på idaranders@googlegroups.com

Bemærk venligst, at bestyrelsen besvarer IKKEhenvendelser på denne e-mail vedr. dette event. Mailen er beregnet til at kontakte bestyrelsen, hvis man vil være aktiv i IDA Randers. :)

Følg desuden IDA Randers på Facebook: https://www.facebook.com/IDA-Randers-123390188315690/

 

Hvor

Turbinen

Sven Dalsgaards Plads 1

8900 Randers C

Vi mødes indenfor indgangen til Turbinen ved garderoben klokken 20.15


Hvornår

Fredag d. 01. oktober 2021

Kl. 20:15 - 23:00


Pris

Ledig

149 kr.

IDA-medlem

149 kr.

Seniormedlem

149 kr.

Studiemedlem

149 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 22. september 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

16


Ledige pladser

2

Tilvalg

Ledsager

149 kr.

Arrangementsnr.

333736


Arrangør

Randers Afdeling, IDA Østjylland


Medarrangører

Randers Afdeling, IDA Østjylland