Konference

Konference om cybersikkerhed i Danmark

Hvilke løsninger og handlinger skal der til for, at sikre og styrke cybersikkerheden i samfundet og for den enkelte borger? Samarbejde mellem alle relevante aktører er en meget vigtig del, men hvordan gør vi det? Få svarene på konferencen.

IDA Conference, Copenhagen

Torsdag d. 04. april 2019

Kl. 08:30 - 13:00

Fra 0 kr.

Hvordan kan vi i den private og offentlige sektor, og i forskningsverdenen finde fælles løsninger, der kan sikre samfundet og befolkningen bedre i kampen mod de cyberkriminelle og styrke cybersikkerheden for den enkelte borger?

Samarbejdet indenfor cyberområdet skal baseres på, at der blandt alle aktører er en grundlæggende positiv holdning til samarbejdet. Samarbejdet skal ikke baseres på hverken tvang eller tilsidesættelse af grundlæggende frihedsrettigheder for hverken den enkelte, virksomheder eller uddannelsesinstitutioner.

I takt med den øgede digitalisering og etablering af en ’hyperconnected’ verden, kan Danmark som nation udvikle unikke kompetencer, som kan bruges til at skabe både et dynamisk innovationscenter for digitale start ups, men også som leverandør af nye sikkerhedsløsninger til et stærkt stigende marked, som hungrer efter værktøjer som øger sikkerhed og privacy, og som samtidig er nemt at anvende. Her har Danmark en stor chance for at blive et foregangsland og etablere et nyt og stort udviklings- og eksportområde.

Program: (download program)

08:30 - 09:00: Registrering og morgenmad

09:00 - 09:10: Velkomst og indledning. v/John Foley, COPITS og bestyrelsesmedlem IDA Militærteknik. Ordstyrer Henning Mølsted, chefredaktør Ingeniøren og Version2.

09:10 - 09:30: Cybersikkerhed skal gøres til en folkesag, v/Torben Ørting Jørgensen, kontreadmiral (pens.) og direktør

Hvordan indretter vi vores indsats på cyberområdet, så indsatsen bliver bredt forankret i det danske samfund under inddragelse af alle relevante aktører? Styringen og koordinationen af denne indsats skal ligge under en civil myndighed.

09:30 – 09:50: Hvordan 3000 danske it-sikkerhedseksperter kan sikre national cybersikkerhed. v/ Bjarke Alling, formand IT-Branchens Cybersikkerhedsråd og direktør Liga

Danmark har ifølge Erhvervsstyrelsen over 260 it-sikkerhedsleverandører med omkring 3.000 ansatte. At sikre Danmark og danske virksomheder er en opgave for alle offentlige og private aktører og den løses bedst i fællesskab og i samarbejde. Et samarbejdet bygget og baseret på kontinuerlig fælles erfaringsudveksling, internationale standarder og gensidig tillid.

09:50 – 10:20: A National Perspective on Cybersecurity – the Israeli case. By Tal Goldstein, Head of Strategy, Centre for Cybersecurity, World Economic Forum”

In Israel all parts of society have a role to play - combined and coordinated at the highest level at the Prime Ministers Office.

10:20 – 10:50 : Pause, networking og udstillingsområde

10:50 – 12.20: Paneldebat og Q&A

12:20 – 13:00: Frokost, networking og udstillingsområde

Paneldeltagere:

 • Martin Lidegaard (RV)
 • Claus Kvist Hansen (DF)
 • Lisbeth Bech Poulsen (SF)
 • Karin Gaardsted (S)
 • Michael Aastrup Jensen (V)
 • René Gade (Alt)
 • Eva Flyvholm (El)
 • Birgitte Hass, direktør IT-Branchen
 • Dorte Nyemann, Studielektor, Institut for Strategi, Forsvarsakademiet
 • Mette Nikander, direktør C-cure
 • Christian Hannibal, Digitaliseringspolitisk chef, Dansk Industri
 • Thomas Lund-Sørensen, Center for Cybersikkerhed, Forsvarets Efterretningstjeneste

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.Meld dig ind i IDA Militærteknik og
vær blandt de første der hører om nye arrangementer
Medlemskab af IDA Militærteknik er gratis for IDA medlemmer, er du ikke medlem, så meld dig ind her inden du tilmelder dig (Husk du skal være logget på ida.dk). Er du ikke medlem af IDA, kan du tilmelde dig IDA Militærteknik som gæstemedlemskab via denne formular, årligt gebyr kr. 500,-. Firmamedlemskab kan tegnes via denne formular.

Alle kan tilmelde sig IDA Militærteknik's nyhedsmail og få info om de sidste nye arrangementer: Tilmeld dig nyhedsmail her.
Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.


Hvor

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31-33

1780 Copenhagen


Hvornår

Torsdag d. 04. april 2019

Kl. 08:30 - 13:00


Pris

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Firmamedlem

250 kr.

Medlem af arrangør

250 kr.

Ledig

250 kr.

IDA-medlem

250 kr.

Seniormedlem

250 kr.

Ikke IDA-medlem

350 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 02. april 2019

Kl. 23:30


Antal pladser

121


Ledige pladser

0

Arrangementsnr.

330786


Arrangør

IDA Militærteknik


Medarrangører

IDA IT

IDA Risk