Arrangement

Konferencen: 'Innovation in the Making' - 'FN's 17 Verdensmål & bæredygtighed'

Et eksklusivt top-event med fokus på FN’s Verdensmål med innovation som omdrejningspunkt, givet af C-suite ledere som deler ud af deres viden. Samtidig har du mulighed for at deltage i ’Innovation to Improve’-workshoppen og i ’Debatten så det Batter’.

IDA Conference, København V

Onsdag d. 20. maj 2020

Kl. 15:00 - 20:30

Fra 300 kr.

 

BeskrivelseLink kopieret

Innovation in the Making - Du inviteres ind i et sprudlende innovationsunivers, der inspirerer, motiverer og stimulerer de kreative og fag-teknologiske sanser, og tilbydes en anderledes oplevelse, hvor faglighed, fællesskab og forandring mødes omkring kernepunktet: bæredygtighed, forandringsledelse, ledelse og innovation!

 • Kom og deltag, bliv klogere med spændende indlæg og nyd den velsmagende gourmetmiddag med et godt glas vin, og det gode humør i selskab med kollegaer eller andre du holder af.
 • Lær om innovation og nye teknologier med bindeled til bæredygtig omstilling, når topforskere, og C-suite ledere deler ud af deres viden. Bliv oplyst, inspireret og deltag i debatten i plenum.
 • Du vil yderligere selv blive kastet ud i en kreativ proces, hvor du vil samarbejde med andre deltagere om nye spændende ideer på ’Innovation to Improve’-workshoppen som pirrer dine sanser og giver dig et hackaton kick og nye konkrete redskaber og metoder for kreative stimuli med hjem... Og meget mere.
 • Deltag i ’Debatten så det Batter’: udfordringer og muligheder for løsning af FN’s Verdensmål med innovation for at kunne indfri de Økonomiske, Sociale og Miljømæssige tilstand i 2030, de såkaldte FN Verdensmål eller 2030 målene – eller er konceptet bare et futuristisk flip flop?

Ved din tilmelding vil du blive stillet spørgsmålet: Hvad er din største udfordring indenfor innovation? (dit svar vil blive givet i anonymiseret form til indlægsholderne, så de kan målrette deres indlæg indhold derefter – og dermed tilgodese dit behov for viden)

Konfirmerede Indlægsholdere:

 • President & CEO Lars F. Jørgensen og Henrik Wulff, Executive Vice President, Product Supply, Novo Nordisk A/S
  Bæredygtig vækst drevet af innovation og ny teknologi).

 • Head of Corporate Sustainablity & Public Affairs & Professor Claus Stig Pedersen, Novozymes A/S.
  THE BUSINESS of BUSINESS is SUSTAINABILITY – Branding CSR-Strategier for Den Bæredygtige Forretning på den Globale Markedsplads

 • Innovationsdirektør Christian Klinge, fra ingeniørvirksomheden ÅF Architecture & Design Design Thinking outside the Brain Box - skabe et felt mellem den faglige og ledelsesmæssige viden og dens væren)

Konferencier, Moderator og konferencearrangør: Catharina Palbo er uddannet civilingeniør og er forretningskvinde, CEO og Management Business Seniorkonsulent i Copenhagen Consulting Group - CCG for en eksklusiv kundegruppe i Skandinavien, hvor hun varetager deres akademiske lederudviklingsprogrammer, forandringsledelse, strategiimplementering og organisationsudvikling. Kan kontaktes på tlf.: (+45) 30 31 02 31.


Procedure for Ny Bruger
Tryk på knappen for TILMELD og opret dig som ny bruger. Hjælp for tilmelding? Kontakt os på tlf. 33 18 48 48.

NB: Ret til ændringer i programmet forbeholdes.

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31

1780 København V

Gourmetmiddag i restauranten.


Hvornår

Onsdag d. 20. maj 2020

Kl. 15:00 - 20:30


Pris

Firmamedlem

300 kr.

Medlem af arrangør

300 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

350 kr.

Ledig

350 kr.

Medlem

350 kr.

Seniormedlem

350 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 18. maj 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

50


Ledige pladser

38

Arrangementsnr.

332203