Arrangement

Konferencen LEADERSHIP 2030 - Hvad skal fremtidens leder kunne?

En eksklusiv konference, der tager fat på de nye udfordringer og løsninger for ledere, for dét, der venter i fremtiden. For hvad kommer egentlig til at forme fremtidens lederskab? Leadership 2030 giver dig overblikket og muligheden for at blive klogere.

IDA Conference, København V

Fredag d. 28. juni 2019

Kl. 15:30 - 20:30

299 kr.

Leadership 2030 giver deltagerne forståelse for de kræfter, som kommer til at forme beslutningstagningen i fremtidens komplekse og foranderlige verden.

Nøgleordene er: Bæredygtighed, forandringsledelse, ledelse og innovation - på denne enestående konference leveret med passion og videregivelse af ny anvendelsesorienteret viden. Du får ikke mindst noget at tænke over, og desuden muligheden for at give din synsvinkel til kende og debattere i et samlet plenum.

PROGRAM

Kl. 15.30 - 15.40: Velkomst ved konferencier og moderator Catharina Palbo, Copenhagen Consulting Group - CCG.

Kl. 15.40 - 16.25: Radikal Transformation til en bæredygtig forretningsstrategi – hvad kræver det af ledelsen v/ COO og virksomhedsejer Kasper Larsen fra KLS PurePrint.

KLS PurePrint har ændret virksomheden fra at være et traditionelt producerende trykkeri til at være ét af de 3 eneste trykkerier i verden med en ’Cradle to Cradle’- certificering og en vision om at være verdens grønneste og bæredygtigste trykkeri.

Dette unikke paradigme i en ellers traditionel-tænkende konservativ branche som tilmed i forvejen er stærk udfordret, har udfordret ledelsen til at tænke ud fra en passioneret vindermentalitet – YES WE CAN!!.

Kom og hør en åben og ærlig fremlæggelse af en forandringsproces med svære beslutninger, og hvilke succeser der har givet KLS PurePrint, udover en branding ud over Danmarks grænser.

Vi kommer hele vejen rundt, lige fra de C-suite ledelsesmæssige erfaringer og strategiske overvejelser vs. konsekvenser, til de meget operationelle opgaver.

Et vigtig indlæg for dig som ønsker en afklaring om hvad en organisatorisk transformativ forandringsproces i virkeligheden kræver af topledelsen.

Kl. 16.25 - 16.35: Pause

Kl. 16.35 - 17.20: Elsk kompleksiteten – ledelse i en flydende virkelighed v/ Innovationsdirektør Christian Klinge, ÅF Denmark A/S

Mange virksomheder er usikre på hvordan de skal håndtere en virkelighed, hvor alt er i hastig og konstant forandring. Markedsvilkår, konkurrence og kundegrundlag skifter hurtigere end organisationen kan tilpasse sig, og lægger pres på både forretning og medarbejdere.

Findes der veje til at håndtere de mange komplekse udfordringer? - og hvilke krav stiller det organisering og arbejdsformer?

Du vil høre om hvordan strømninger indenfor arkitektur, design og kunstnerisk praksis måske kan tilbyde relevante handleformer og gøre den moderne virksomhed klar til at håndtere tidens udfordringer.

Indlægget tager udgangspunkt i konkrete erfaringer med opbygning af nye forretningsområder i en stor koncern og i arbejdet med at gøre lokal nichevirksomhed til en international service.

Kl. 17.20 - 17.30: Pause

Kl. 17.30 - 18.15: Ny BIG DATA Technologies + Old Organizations = Expensive Old Organizations! v/Professor Torsten Ringberg, CBS & Lektor Per Østergaard Jacobsen, CBS

I et dynamisk og intensivt parløb vil forfatterne til Big Data - Disrupt dit Mindset stå på scenen og give deres indsigt videre - og inddrage publikum. Mange virksomheder går nu med på trenden om at få en IT-strategi. Det er problematisk, da det er lederens strategiske mind set, der bør styrer strategien og ikke den teknologiske udvikling såsom I4.0. Dette har ledt til syndromet:

Ny BIG DATA Technologies + Old Organizations = Expensive Old Organizations!

Du vil få viden om de fire forskellige strategiske mind sets der typisk ubevidst dominerer managers anvendelse af ny teknologi, og som kan stå i vejen for en optimal udnyttelse af denne.

Revolutionerende Disruptive Innovation kræver både det rigtige tankegods og den relevante teknologi. Forskellige cases vil belyse dette, så du får en større og præcis forståelsesramme for din parathed til Big Data Technologies.

Som noget helt ekstraordinært får du mulighed for at få testet dit MANAGERIAL MINDSET, hvis du sender en email til Torsten Ringberg senest en uge før konferencen: tri.marktg@cbs.dk.

Som en ekstrardinær ydelse, vil du have mulighed for at kunne købe bogen Big Data - Disrupt dit Mindset på konferencen.

Kl. 18.15 - 19.00: Tapas & Networking

Kl. 19.00´- 20.30: Human Innovation – Global bæredygtighed v/ Futurist, TED Talk taler og den første kvinde der besteg Mount Evest , Lene Gammelgaard

FUTURIST Lene Gammelgaard blev verdenskendt, da hun som den første skandinaviske kvinde besteg Mount Everest 10. maj, 1996. Lene er en TOP MOTIVATIONAL SPEAKER til nutidens ledere.

Ekspansion kan ikke brillere i I4.0, medmindre mennesker gør. Innovative Leadership Expand Human Capital i I4.0

Fremtiden for den 4. industrielle revolution handler lige så meget om investering i udviklingen af ​​det menneskelige potentiale - som investering i ​​hightech. Hastigheden af ​​I4.0 transformationerne kræver ledere, som er specialister i udviklingen af ​​talentfulde selvstyrende medarbejdere, fordi det er mennesker, der leder den teknologiske udvikling. MENNESKELIG INNOVATION er en transformationsproces, der mobiliserer de menneskelige ressourcer, din virksomhed har brug for, for at blive førende inden for jeres felt - nu og i fremtiden.

Nøgelordene vil være centeret omkring: Human Innovation - Motiver - Slip den menneskelige kapital løs – Ekspander

Spørgsmål til konferencen

Hvis du har spørgsmål vedrørende arrangementet, så kontakt venligst konferenceplanlægger og ansvarlig Catharina Palbo på tlf.: (+45) 30 31 02 31.

NB: Ret til ændringer forbeholdes

Pssst:

Den nationale konference 'Innovation in the Making'
LEADERSHIP 2030 er startskuddet for IDA Lederforum Hovedstadens konferencerække, omkring ledelse, innovation, bæredygtighed og forandring. Næste skud i bøssen er den nationale konference ”Innovation in the Making”, der afholdes den 20. maj 2020 i konferencesalen i IDA.

Lad os begynde på en ny begyndelse. En ny arena der fokuseret sammenbinder lederskabet med bæredygtighed, forandringsledelse, ledelse og innovation- Let´s do it! Tilmeld dig allerede idag til den ekskluive sommerkonference den 20.maj 2020: "Innovation in the Making", med blandt andre President & CEO Lars F. Jørgensen og Henrik Wulff, Executive Vice President, Product Supply, Novo Nordisk A/S, der vil tale om "Bæredygtig vækst drevet af innovation og ny teknologi".

Om konferencier og moderator

Catharina Palbo er uddannet civilingeniør og er forretningskvinde, CEO og Management Business Seniorkonsulent i Copenhagen Consulting Group - CCG for en eksklusiv kundegruppe i Skandinavien, hvor hun varetager deres akademiske lederudviklingsprogrammer, forandringsledelse, strategiimplementering og organisationsudvikling.

Du kan til en hver tid altid kontakte Catharina på tlf.: (+ 45) 30 31 02 31.

Hvor

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V

TAPAS - Networking


Hvornår

Fredag d. 28. juni 2019

Kl. 15:30 - 20:30


Pris

Ikke IDA-medlem

299 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

299 kr.

Firmamedlem

299 kr.

Medlem af arrangør

299 kr.

Ledig

299 kr.

IDA-medlem

299 kr.

Seniormedlem

299 kr.

Studiemedlem

299 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 26. juni 2019

Kl. 23:55


Antal pladser

60


Ledige pladser

17

Arrangementsnr.

329888


Arrangør

IDA Lederforum Hovedstaden


Medarrangører

IDA Design og Innovation

IDA Global Development

IDA Lederforum

IDA Selvstændig