Webinar

Konflikthåndtering for projektledere

Konflikthåndtering - hvordan forebygger du konflikter i dit projekt – og tager hånd om dem, når de alligevel opstår?

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 05. oktober 2021

Kl. 09:00 - 10:00

Gratis

Det er både nemmere og smartere at undgå, at konflikter opstår, end at skulle håndtere dem efter de er opstået. Vil du have inspiration til begge dele, så er du tunet ind på det rigtige webinar.

Som projektleder kender du det sikkert. Det er uklart, præcis hvor meget du kan trække på andre kollegaer i dit projekt – måske oven i købet, hvem du må trække på. De har deres egne ”andre opgaver”, som har deres primære fokus, så du oplever at du bliver nedprioriteret - det kan føre til konflikter. 

Det kan også være, at du og en anden projektdeltager er uenige om, hvordan en opgave skal løses, eller hvilken teknologi, der skal anvendes, og I holder hver især stejlt på jeres - så har vi en potentiel konflikt. 

Eller hvad hvis du er uenig med din chef eller andre chefer, som har indflydelse på dit projekt, f.eks. ift. standarder, ressourceanvendelse, graden af opbakning eller lignende – jamen så kan der igen være stof til konflikter. 

Du kan helt sikkert komme i tanker om andre mulige konflikter, og essensen i dem alle er, at de er rarest at undgå – og helst skal løses op, hvis de først er opstået.

Det er lige præcis, hvad dette webinar handler om.

Vi fokuserer på to ting:

- Hvad kan du selv gøre for at forebygge, at konflikter opstår på dit projekt?

- Hvad kan du gøre, når en konflikt er under udvikling?

Oplægsholder:
Torsten Laursen er eMBA (MMD) i ledelse fra CBS. Desuden er han HD (O og R) og uddannet proceskonsulent. Endelig er han certificeret/autoriseret i en lang række anerkendte internationale ledelsesværktøjer. Med en stærk mangeårig ledelsesbaggrund og flere års erfaring som rådgiver, har han betydelig viden om hvilke muligheder og barrierer, ledere på alle niveauer står overfor, når virksomhedens potentialer skal realiseres.
Torsten er blandt andet underviser på IDA kursus ”Den uformelle leder” og på IDA’s  kommende kursus i konflikthåndtering.

Tilmeldingsprocedure: Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.

Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister: Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 05. oktober 2021

Kl. 09:00 - 10:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 04. oktober 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

500


Ledige pladser

128

Arrangementsnr.

341644


Arrangør

IDA Lederforum


Medarrangører

Kurser for studerende