Arrangement

Kritisk infrastruktur

Hvad sker der, hvis strømmen går, hvis landet bliver hacket, eller hvis vi bliver ramt af en epidemi?

IDA Mødecenter, København V

Torsdag d. 31. maj 2018

Kl. 15:00 - 17:30

Gratis

Atlantsammenslutningen og IDA Risk sætter fokus på kritisk infrastruktur med et arrangement med fire oplæg, der alle handler om kritisk infrastruktur.

For hvad er kritisk infrastruktur egentlig? Og hvorfor er det vigtigt at snakke om? Kritisk infrastruktur er defineret ved at være de dele af samfundet, som vi ikke kan klare os uden. Kritisk infrastruktur er aktiver, systemer eller dele deraf, der befinder sig i medlemsstaterne, og som er væsentlige for opretholdelsen af vitale samfundsmæssige funktioner og menneskers sundhed, sikkerhed og økonomiske eller sociale velfærd, og hvis afbrydelse eller ødelæggelse i væsentlig grad vil påvirke en medlemsstat som følge af, at disse funktioner ikke kan opretholdes.

Eksempler på kritiske infrastrukturer kan være kraftværker, højspændingsledninger og transformatorer, undersøiske kabler rørledninger, satellitforbindelser herunder navigation, motorveje, jernbaner, havne lufthavne, betalingssystemer og anden information eller kommunikationssystemer.

Arrangementets oplægsholdere er blandt andet:

Fuldmægtig Maximillian Ritzl fra Beredskabsstyrelsen, som vil definere kritisk infrastruktur og Beredskabsstyrelsens rolle i forhold til området.

Faglig direktør Kåre Mølbak fra infektionsberedskabet ved Statens Seruminstitut vil fortælle om forebyggelse og handlingsplaner i tilfælde af eksempelvis en epidemi.

Afdelingschef Poul Thorlacius-Ussing fra Rådgivning og Teleafdelingen ved Center for Cybersikkerhed vil fortælle om deres arbejde vedr. cyberrisiko og -sikkerhed .

Tidsplan

15.00: Velkomst og præsentation

15.10: Oplæg ved Beredskabsstyrelsen

15.35: Oplæg ved Center for Cybersikkerhed

16.00: Oplæg ved Statens Seruminstitut

16.25-17.00: Spørgsmål og afrunding

17.00-17.30: Afslutning og sandwich

Vi glæder os til at se jer.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Bliv medlem af IDA Risk vær blandt de første der hører om nye arrangementer
Det er gratis for IDA medlemmer at være medlem af IDA Risk, er du ikke medlem, så meld dig ind her inden du tilmelder dig (Husk du skal være logget på ida.dk).

Alle kan tilmelde sig IDA Risk' nyhedsmail og få info om de sidste nye arrangementer: Tilmeld dig nyhedsmail her.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Hvor

IDA Mødecenter

Kalvebod Brygge 31 - 33

1780 København V

Lokale: Se infotavle i receptionen


Hvornår

Torsdag d. 31. maj 2018

Kl. 15:00 - 17:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 30. maj 2018

Kl. 23:55


Antal pladser

41


Ledige pladser

0

Arrangementsnr.

327448


Arrangør

IDA Risk