Arrangement

Kunsten at bære kulturen - et foredrag om at møde nye opgaver og kollegaer med respekt og rummelighed

Foredrag med Michael Svendsen om respekt og rummelighed samt begejstring, relationer ydmyghed, autenticitet og ikke mindst ansvar

IDA Mødecenter, København V

Onsdag d. 21. oktober 2020

Kl. 17:30 - 19:30

195 kr.

Tilmeldingsfrist 19. oktober 2020 - kl. 23:55

Oplev et hudløst ærligt og sjovt foredrag, hvor Michael Svendsen tager udgangspunkt i sine egne fejltrin og erkendelse. Foredraget handler om at møde nye opgaver og kollegaer med stor respekt og rummelighed.
Derudover handler det om begejstring, relationer, ydmyghed, autenticitet og ikke mindst ansvar.

Kunsten at bære kulturen

Kender du kollegaen, der lyser op, når du fortæller om en god idé eller oplevelse? Personen, der lige bruger lidt ekstra tid på at skabe en god kontakt? Eller personen, der tager ansvar for det, der sker på arbejdspladsen, uanset om det er planlægningen af sommerfesten eller konflikter, der fylder i hverdagen?

Michael Svendsen er sådan en person, og han har været det i mange forskellige stillinger – lige fra at være ferieguide til symfonisk musiker og stort set alt derimellem, hvoraf de seneste år har været som succesfuld foredragsholder. Hans grundlæggende filosofi har dog været den samme alle steder: Respekt er noget, man fortjener i udgangspunktet, og man skal tage ansvar for kulturen på arbejdspladsen. Den bærer ikke sig selv. Det ved han også fra de perioder, hvor han ikke fulgte sin filosofi.

I sin bog ”Kulturbæreren – mit slag for at skabe den gode arbejdsplads” og i sit foredrag sætter han fokus på det, som er særdeles efterspurgt blandt både ledere og medarbejdere, men ofte svært at sætte ord på. Nemlig, hvad vil det egentligt sige at bære en kultur? Hvad er det præcist, der skal bæres? Og hvad får vi ud af det?

Det handler blandt andet om begejstring, relationer, ydmyghed, autenticitet og ikke mindst ansvar. Da det er noget, alle kan praktisere, er foredraget målrettet til stort set alle organisationer, hvor mennesker skal arbejde sammen. Deltagerne går derfra med en underholdende og inspirerende oplevelse og et fælles fodslag på at skabe den gode kultur i dagligdagen.

Med dette foredrag får I…
- et humoristisk foredrag med en meget energisk oplægsholder
- et anderledes og personligt foredrag om forandringer
- mulighed for en musikalsk overraskelse undervejs
 

Michael Svendsen er en humoristisk og energisk foredragsholder. I 1982 var han en af de yngste konservatoriestuderende i Danmark og var i mange år professionel musiker. Undervejs drejede vejen skarpt, og han blev tvunget til at foretage et markant karriereskift. I dag er han en af landets mest populære foredragsholdere – og så er han forfatter til bogen ”Kulturbæreren - mit slag for at skabe den gode arbejdsplads”
 

Hvor

IDA Mødecenter

Kalvebod Brygge 31 - 33

1780 København V

Lokale 105


Hvornår

Onsdag d. 21. oktober 2020

Kl. 17:30 - 19:30


Pris

Ledig

195 kr.

Medlem

195 kr.

Seniormedlem

195 kr.

Studiemedlem

195 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 19. oktober 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

40


Ledige pladser

30

Arrangementsnr.

337576