Webinar

Kunsten at brokke sig

Oplev et underholdende og tankevækkende foredrag, der stiller skarpt på alle de sure opstød og de negative tanker, der er på en arbejdsplads.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 01. december 2020

Kl. 17:00 - 18:30

Gratis

Tilmeldingsfrist 30. november 2020 - kl. 23:59

Vi brokker os meget, og det fylder meget i vores liv - men hvad sker der, hvis vi anskuer brok som en kunstform og går lidt mere videnskabeligt til værks?

Storm Stensgaard er en populær foredragsholder inden for mental sundhed og social kapital. Med en stærk humoristisk tilgang tager han i dette foredrag afsæt i sin stressvidenskabelige baggrund og ser på, hvad brok egentlig er, hvad det koster os i forstyrrelser i forhold til trivsel, arbejdsro og arbejdsglæde, og hvordan vi kan omdirigere vores trang til brok, så det bliver konstruktivt og nyttigt.

Storm Stensgaard er forfatter til bogen ”Én ting ad gangen", som handler om stress, trivsel og forandringer. Han har også skrevet Stressnavigation for mænd, og Brokbogen

Webinaret er velegnet som et humoristisk indslag med viden og aha-oplevelser, der kan løsne op for et vanskeligt emne.
Webinaret bliver ikke optaget, så det er ikke muligt og se det efterflg.

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 01. december 2020

Kl. 17:00 - 18:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 30. november 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

1000


Ledige pladser

534

Arrangementsnr.

338505


Arrangør

KompetenceForum, IDA Østjylland


Medarrangører

AVU, IDA Fyn

KompetenceForum, IDA København

Kompetenceforum, IDA Nord

Kompetenceforum, IDA Syd

Kompetenceforum, IDA Vestjylland

Kurser for studerende