Arrangement

Kursus: Det gode salg – fra kontakt til kontrakt

Uden salg, ingen forretning. På dette kursus får du de værktøjer du har brug for til at komme i dialog med dine nye kunder og få lukket et salg. Bemærk at der er 3 mødedage: 1/9, 30/9 og 10/11- fra kl. 17.00-20.30.

IDA Conference, København V

Fra onsdag d. 01. september 2021. kl. 17:00

Til onsdag d. 10. november 2021. kl. 20:30

Fra 150 kr.

Tilmeldingsfrist 27. august 2021 - kl. 23:59

Har du problemer med at få kunder i butikken? Hvis ja, eller er du ikke kommet i gang med dette, tilbydes her et kursus, der giver dig konkrete værktøjer og øvelser, så du bliver bedre til at sælge dine varer eller ydelser. Derudover vil du få en forståelse for, hvorfor opsøgende salg er essentielt og en forudsætninger for succesfuld forretning. 

På kurset vil Thorbjørn videregive essentielle værktøjer og metoder til succesfuld salg. Thorbjørn er uddannet ingeniør og har arbejdet med salg i mange år – både hands-on salg, men har hjulpet andre med salg vha. salgscoaching.
Kurset henvender sig til alle som har ingen eller begrænset kendskab til salg, men som har brug for at sælge for at have succes med sin virksomhed. 

Kursets varighed er 3 separate dage, som samlet set går igennem den fulde salgsproces fra kontakt til kontrakt. Kurset er både teori og praktiske øvelser, som gør dig i stand til at gennemføre salgprocessen på egen hånd med dine egne kunder.
Imellem de 3 kursusdage tilbydes 1:1 sparring, hvor du kan komme og tale om konkrete erfaringer og problemstillinger. Kursets 3 dage strækker sig over 3 måneder.

Du får værktøjer og tankemønstre som du kan anvende i dit daglige salgsarbejde, så du kan få succes med din virksomhed. Vi glæder os til at give dig nogle gode aftener, hvor du går hjem med et brugbart og konkret udbytte.

Udbytte af deltagelse
Tidligere deltagere på kurset har givet det en gennemsnitlig score på 9,5 ud af 10.
”De præsenterede koncepter er nemme at forstå, anvendelige og relevante, og de mange øvelser hjælper med at få lidt rutine. Thorbjørn er meget overbevisende og finder altid relevante eksempler som hjælper med forståelsen. Den ene sparringsseance jeg var til, var en øjenåbner i forholdt til anvendelse af de præsenterede salgsværktøjer, og det var yderst motiverende.” – Selvstændig kursist.

”Vi fik en rigtig god indsigt i såvel teori som praksis i salgsprocessen og salgsarbejdet - selve det at sælge. Teori er godt, men de praktiske øvelser og den personlige sparring, som får os ud af vores komfortzone, er kursets helt store styrke. Thorbjørn er en super formidler at dette stof.” – Selvstændig kursist.

Indhold

1. september: Kontakt
Første ½ af kursusdagen gennemgås den overordnede salgsteori. Du bliver undervist i den generelle tankegang omkring salg og tilgangen til nye kunder. Øvelser supplerer din egen forretning, som hjælper dig med at definere det unikke i dit produkt.
Anden ½ af kursusdagen gennemgås hvordan du skaber kontakt til dine nye kunder. Du bliver præsenteret for metoder og eksempler. Øvelser supplerer din træning, så du efter endt kursusdag er klædt på til at udføre opsøgende salg.

30. september: Behovsafdækningen
Første 1/3 af kursusdagen er opfølgning på sidste kursusdag, med gennemgang af eksempler og erfaringer. Du bliver præsenteret for teknikker og tilgange som forbedrer dine evner til at opsøge.
Sidste 2/3 af kursusdagen gennemgås hvordan en salgsdialog etableres og hvordan du fastholder en god dialog med kunden, gennemgår hvordan du afholder et kundemøde både telefonisk og fysisk. Øvelser supplerer din træning, så du efter endt kursusdag er klædt på til at afholde gode kundemøder.

10. november: Løsning og kontrakt
Første 1/4 af kursusdagen er opfølgning på sidste kursusdag, med gennemgang af eksempler og erfaringer. Du bliver præsenteret for teknikker og tilgange som forbedrer dine evner til at behovsafdække kunden.
Sidste ¾ af kursusdagen gennemgås hvordan du skal præsentere din løsning, i forhold til behovsafdækningen. Du bliver præsenteret for teknikker til at præsentere din løsning skriftligt såvel som mundtligt.
Afslutningsvis bliver du undervist i lukke og forhandlingsforberedelse, samt teknikker i at gennemføre lukningen af dit salg.

Målgruppe
Alle er velkomne, men den primære målgruppe er selvstændige og iværksættere med ingen eller begrænset erfaring med salg.

Underviser
Thorbjørn Madsen er uddannet ingeniør og er Salgschef i konsulenthuset SolutionSpace. Han har mange års erfaring inden for salg og som salgssparringspartner for nystartede virksomheder.


Hvor

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V


Hvornår

Fra onsdag d. 01. september 2021. kl. 17:00

Til onsdag d. 10. november 2021. kl. 20:30


Pris

Studiemedlem

150 kr.

Firmamedlem

300 kr.

Medlem af arrangør

300 kr.

Ledig

300 kr.

IDA-medlem

300 kr.

Seniormedlem

300 kr.

Ikke IDA-medlem

450 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

450 kr.

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 27. august 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

24


Ledige pladser

0

Arrangementsnr.

338854