Arrangement

Kvinde kend din kode-workshop

Kalder alle kvinder, der ønsker at prøve kræfter med at lave egen app! Du inviteres til at lære at kode i hyggelige rammer.

IDA Innovate, København V

Torsdag d. 19. november 2020

Kl. 17:00 - 21:00

Fra 0 kr.

Tilmeldingsfrist 18. november 2020 - kl. 23:59

Kunne det ikke være fedt at kunne lave din egen træningsapp, eller lave en app der holdt øje med klimaregnskabet? Og hvad med at lære at lave appsne i hyggelige omgivelser, hvor dumme spørgsmål er tilladt? Så deltag i IDA workshoppen, hvor du prøver kræfter med at lave en app m. App-Inventor, som du bagefter kan downloade og bruge. Er kodning nyt for dig, kommer du godt i gang med at lave apps og får værktøjer til at arbejde med programmering i hyggelige rammer hvor vi prøver os frem.

Arbejder du allerede med programmering, kan du læne dig tilbage i første halvdel af arrangementet og nyde at få begreberne serveret på en anderledes måde - og derefter prøve kræfter med simpel app-programmering.

Program: 

  • Oplæg
  • Workshop
  • Let måltid og drikkevarer serveres + networking

Undervisere:

Workshoppen ledes af Sine Zambach, der også er forfatter til bogen ’Kvinde kend din kode’. Sine Zambach er forsker på CBS og ph.d. i datalogi. Hun får hjælp af kyndige Mia Melgaard, der er udvikler hos BEC. De er begge aktive i børne-programmeringsinitiativerne Coding Pirates og DigiPippi.

Niveau/forudsætninger:

Ingen. Dog en nysgerrighed efter at prøve at komme i gang med at programmere.

*Denne workshop er særligt for kvinder, og er en del af Diversity in Tech & Science initiativet.. Grunden til den ekskluderende tilgang er, at vi gerne vil fremme større fremmøde og deltagelse særligt blandt kvinder, som stadig ikke er repræsenteret i så høj en grad inden for tech. Vi vil afprøve, hvordan det fungerer med en women-only adgang

________________________

Hvem skal vinde Agnes & Betzy prisen på 25.000 kr.?

Kender du en ildsjæl, som har gjort noget bemærkelsesværdigt inden for teknologi og naturvidenskab? Så er det nu, du kan nominere din kandidat til IDAs Agnes & Betzy-pris.


Hvor

IDA Innovate

(bygningen ved siden af IDA Mødecenter) Kalvebod Brygge 33

1780 København V


Hvornår

Torsdag d. 19. november 2020

Kl. 17:00 - 21:00


Pris

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

100 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

100 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 18. november 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

23


Ledige pladser

21

Arrangementsnr.

337761


Arrangør

IDA Design og Innovation


Medarrangører

IDA Young Professionals