Arrangement

LaTeX for begyndere

Bliv introduceret til standarden inden for tekstbehandling på universitetet! Størstedelen af teknisk og naturvidenskabelige studerende benytter sig af LaTeX, som er et fremragende tekstbehandlingsprogram til at håndtere store grupperapporter.

Navitas, Aahus C

Tirsdag d. 20. oktober 2020

Kl. 16:30 - 20:30

Fra 50 kr.

De fleste studerende har igennem folkeskolen og gymnasiet benyttet sig af skriveprogrammet Word. På universitet er rapporterne dog længere, mere komplicerede og forfattet af flere bidragsydere. Word er derfor ikke længere den bedste løsning: Indholdsfortegnelse, afsnit, figurnumre osv. er uoverskuelige, krydshenvisningerne er upålidelige, og figurerne flyver rundt.

I stedet anbefales LaTeX, der uden problemer løser de omtalte problemer. Det kan dog være vanskeligt at komme i gang med på egen hånd, så derfor tilbyder IDA, i samarbejde med AU, et kursus, der igennem årene har vist sig særdeles egnet til at give de studerende en solid opstart.

Kurset afholdes over én aften, og der serveres sandwich og drikkevarer under opgaveløsningen.

Til kurset er der tilknyttet følgende kursushjemmeside: http://jesper.noergaard.eu/latex/AU/. Her findes slides, opgaver, hjælp og en kort vejledning til installation/brug. Som softwareplatform benyttes det onlinebaserede Overleaf (overleaf.com).

Husk at medbringe computer.

 

Hvor

Navitas

Inge Lehmanns Gade 10 Aarhus havn

8000 Aahus C

rum 04.056


Hvornår

Tirsdag d. 20. oktober 2020

Kl. 16:30 - 20:30


Pris

Medlem af arrangør

50 kr.

Ledig

50 kr.

Studiemedlem

50 kr.

Medlem

75 kr.

Seniormedlem

75 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

250 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 14. oktober 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

50


Ledige pladser

17

Arrangementsnr.

338016


Arrangør

Bygningsteknisk Gruppe, IDA Østjylland


Medarrangører

Kurser for studerende