Webinar

Ledelse der styrker: Extreme teaming

Metoder til teamarbejde on-the-fly. Når komplekse projekter skal lykkes på tværs af organisatoriske skel og faglige kulturer

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Onsdag d. 05. maj 2021

Kl. 15:00 - 16:00

Gratis

Extrem teaming handler om tæt samarbejde, også når det ikke kan foregå i faste stabile grupper af ligesindede fra den samme organisation. Som da 33 minearbejder skulle reddes i Chile, eller da et stort hospital skulle udvikle nye behandlingsformer sammen med kommunen og et førende VR-teknologiselskab. Eller som da en bygning ”der reflekterer særlige kulturelle værdier og landskabet” skulle opføres bæredygtigt på tværs af fire forskellige organisationer, 20 faggrupper og 4 nationaliteter. Men det er også på spil i hverdagens samarbejder, hvor forskellige faggrupper skal løse komplekse opgaver eller innovere. Både i klassiske og i agile organisationer.

Webinaret tager afsæt i professor Amy Edmondson (Harvard Business School) seneste bog om teaming og psykologisk tryghed: Ekstrem teaming, nu udkommet på dansk.

Biografi

Anders Trillingsgaard, Bestyrelsesformand i UKON og forfatter til flere bøger og artikler om ledergrupper og feedback vil uddybe, hvordan man skal forstå ledelse anderledes, når man vil lykkes med at teame op på tværs af organisationer eller faggrupper. Og hvordan man dermed skal forvalte sin lederrolle markant anderledes, når man henholdsvis motiverer, faciliterer og håndterer forskelle i viden og færdigheder. Der kommer også pointer fra hans kommende engelske bog ”teamwork and leadership redefined.

Stine Reintoft, erhvervspsykolog og forfatter til flere artikler og bøger, herunder "Kort & godt om samarbejde", vil sætte spot på de psykologiske udfordringer, der kan opstå i team sammenhænge. Hun vil uddybe psykologisk tryghed i praksis, når vi er helt inde i opgaven med at skabe den gode ramme for samarbejdet i gruppen. Hvad skal du være opmærksom på som leder, når det gælder tværfagligt samarbejdende teams? Hvad bør du undgå, og hvordan får du det rette mindset til arbejdet så samarbejdsknas og misforståelser ikke tager fokus fra opgaveløsningen?

”Teamarbejde fascinerer fordi det har potentialet for synergi mellem forskellige ekspertiser og forskellige perspektiver. Det kan udrette ting, ingen kunne gøre alene. Samtidig udgør forskellig ekspertise og forskellige perspektiver også de vigtigste barrierer for at lykkes med projekter eller opgaver sammen. Man forstår ofte ikke hinandens tanker og ideer godt nok, og man har ikke de fælles normer, værdier og arbejdsrytmer, der får samarbejde til at glide.”

Tilbud til dig

Som deltager på dette års Ledelse der Styrker, har du nu en ekslusiv mulighed for at købe oplægsholdernes bøger til skarpe priser. Tjek vores boghandel ud her

Få et overblik over Ledelsesfestivallen

Er du nysgerrig efter hvad du ellers kan opleve på Ledelse der styrker? Så gå på opdagelse i resten af programmet, hvor du både vil kunne høre om bæredygtig ledelse, personlig ledelse og topledelse. Klik her


Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Onsdag d. 05. maj 2021

Kl. 15:00 - 16:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 04. maj 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

500


Ledige pladser

300

Arrangementsnr.

339714


Arrangør

IDA Lederforum


Medarrangører

Dansk Betonforening

IDA Automation

IDA Byg

IDA Education

IDA Food Network

IDA Lederforum Hovedstaden

IDA Lederforum Midtjylland

IDA Lederforum Nordjylland

IDA Lederforum Syddanmark

IDA Militærteknik

IDA Miljø

IDA Operations Management

IDA Polymer

IDA Proces

IDA Risk

IDA Sundhedsteknologi

Kurser for studerende