Webinar

Ledelse der styrker: Medarbejderens bekendelser

Medarbejderens bekendelser med Organisations- og ledelsesrådgiver Stephen Holst og Erhvervspsykolog Louise Dinesen.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Onsdag d. 05. maj 2021

Kl. 13:00 - 14:00

Gratis

De tavse stemmer i ledelse

Hvad bliver der egentlig talt om ved kaffemaskinen, og i rum hvor ledelsen ikke er til stede? Og vidste du at 80% af lønmodtagerne oplever, at medarbejderne taler negativt om ledelsen bag ledelsens ryg på deres arbejdsplads? Medarbejdere har i fortrolige samtaler fortalt deres historier om, hvordan ledelse opleves, mærkes og sanses. Disse beretninger og bekendelser blotlægges og viser os nye vigtige veje at gå i ledelse. Desværre inviteres medarbejdere sjældent ind i ledelsesdebatten, og det er en skam. Medarbejderne tilbyder nemlig vigtige perspektiver for etik og levedygtighed i ledelse.

I oplægget vil Louise Dinesen og Stephen Holst fortælle hvad medarbejderne bekender, når de taler om ledelse i et magtfrit rum.   

Biografi

Louise Dinsen 

Louise er erhvervspsykolog og har gennem 20 år arbejdet med organisationer i kriser, ledelsesudvikling og organisatorisk arbejdsmiljø. Hun insisterer på at skabe betingelser for det bæredygtige arbejdsliv og den levedygtige ledelse. Som autoriseret arbejdsmiljørådgiver på det psykosociale område har Louise beskæftiget sig med komplekse arbejdsmiljøsager, mediesager, fusioner, krænkelser og kriseledelse. Fremtidens ledelse handler ifølge Louise om at beskytte liv og fremme det levedygtige med etik og værdighed. 

Stephen Holst

Stephen er organisations- og ledelsesrådgiver og har en baggrund indenfor læring og forandringsprocesser i organisationer. Gennem sin tid som rådgiver har Stephen bl.a. arbejdet med organisationsundersøgelser, ledelsesudvikling, organisationer i krise, kulturanalyser og det psykosociale arbejdsmiljø. Som rådgiver er Stephen optaget af de relationer som skaber organisationer og de usagte fortællinger om ledelse og arbejdslivet, som giver os adgang til afgørende viden for udvikling og læring. Fremtidens ledelse handler ifølge Stephen om etik og relationer, mere end noget andet.    

Tilbud til dig

Som deltager på dette års Ledelse der Styrker, har du nu en ekslusiv mulighed for at købe oplægsholdernes bøger til skarpe priser. Tjek vores boghandel ud her

Få et overblik over Ledelsesfestivallen

Er du nysgerrig efter hvad du ellers kan opleve på Ledelse der styrker? Så gå på opdagelse i resten af programmet, hvor du både vil kunne høre om bæredygtig ledelse, personlig ledelse og topledelse. Klik her


Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Onsdag d. 05. maj 2021

Kl. 13:00 - 14:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 04. maj 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

500


Ledige pladser

323

Arrangementsnr.

339712


Arrangør

IDA Lederforum


Medarrangører

Dansk Betonforening

IDA Automation

IDA Byg

IDA Education

IDA Food Network

IDA Lederforum Hovedstaden

IDA Lederforum Midtjylland

IDA Lederforum Nordjylland

IDA Lederforum Syddanmark

IDA Militærteknik

IDA Miljø

IDA Operations Management

IDA Polymer

IDA Proces

IDA Risk

IDA Sundhedsteknologi

Kurser for studerende