Webinar

Ledelse der styrker: Mod nye tilgange til ledelse, læring og forandring

Webinar med Workz A/S.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Mandag d. 03. maj 2021

Kl. 11:00 - 12:00

Gratis

Ledelse der styrker: Mod nye tilgange til ledelse, læring og forandring

Hvad har COVID lært os om ledelse og forandring? Og hvordan kommer vi til at gentænke vores tilgang til strategiimplementering, organisationskultur og ledelsesudvikling?

Dette webinar kommer ikke med en masse færdige svar men byder i stedet indenfor i de aktuelle overvejelse, der optager mange af de største virksomheder. Foruden inspiration fra ind- og udland kan du se frem til massere af involvering og lejlighed til at dele dine erfaringer og overvejelser.

Webinaret ledes af Ask Agger, adm. direktør for forandringsbureauet Workz, der har selskab af Kristine Ahrensbach, Chief Communications & Brand Officer, Haldor Topsoe samt Thomas Schou Høj, HR Director, Grundfos.

Biografi

Workz A/S er et forandringsbureau med speciale i involvering, herunder design af spilbaserede værktøjer til udvikling og læring. COVID -19 har accelereret vigtigheden af meningsfuld involvering over digitale platforme, og

Workz har haft travlt det seneste år med at hjælpe mange af landets største virksomheder med at gentænke ledelsesudvikling, strategieksekvering og lederkonferencer til en virtuel virkelighed. Workz bistår i dag mere end halvdelen af de danske C25 selskaber samt en bred kreds af internationale virksomheden og business schools herunder IMD, Nestlé og Lufthansa. Mere info her.

Kristine Ahrensbach

Chief Communications & Brand Officer, Haldor Topsøe A/S

Ansat hos Topsøe siden 2014 med ansvar for global kommunikation, branding og marketing. Medlem af Senior Leadership Team.

Før Topsøe har Kristine Ahrensbach bl.a. arbejdet som Director, Corporate Communications i ingrediensvirksomheden Chr. Hansen, Brand/PR Manager i Landbrug og Fødevarer, bl.a. for Danish Crown og Arla Foods med fokus på Japan og Østeuropa samt to år i Tokyo for japanske International Internship Programs.

Kristine Ahrensbach har en MA fra Københavns Universitet suppleret med uddannelse i Corporate Communications og Bestyrelsesuddannelse fra CBS, hvor hun tillige har været tilknyttet som censor siden 1997.

Thomas Høj

HR Direktør i Grundfos som HR Business Partner til CTO og Global Technology & Development. 

Væsentligste organisatoriske temaer er lige nu implementering af global organisations struktur, styrkelse af innovationskulturen samt forankring af Agile Working. 

Min profil omfatter en bred erfaring med gennemførelse af ledelses- og organisationsudvikling i en global kontekst.

Tilbud til dig

Som deltager på dette års Ledelse der Styrker, har du nu en ekslusiv mulighed for at købe oplægsholdernes bøger til skarpe priser. Tjek vores boghandel ud her

Få et overblik over Ledelsesfestivallen

Er du nysgerrig efter hvad du ellers kan opleve på Ledelse der styrker? Så gå på opdagelse i resten af programmet, hvor du både vil kunne høre om bæredygtig ledelse, personlig ledelse og topledelse. Klik her


Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Mandag d. 03. maj 2021

Kl. 11:00 - 12:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 02. maj 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

500


Ledige pladser

388

Arrangementsnr.

339699


Arrangør

IDA Lederforum


Medarrangører

Dansk Betonforening

IDA Automation

IDA Byg

IDA Education

IDA Food Network

IDA Lederforum Hovedstaden

IDA Lederforum Midtjylland

IDA Lederforum Nordjylland

IDA Lederforum Syddanmark

IDA Militærteknik

IDA Miljø

IDA Operations Management

IDA Polymer

IDA Proces

IDA Risk

IDA Sundhedsteknologi

Kurser for studerende