Webinar

Ledelse der styrker: Pilen peger på dig

Der er meget at vinde, hvis man som leder arbejder med at udvikle sine personlige kompetencer. For de personlige kompetencer er omdrejningspunktet for alt, hvad man gør som leder.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Onsdag d. 05. maj 2021

Kl. 11:00 - 12:00

Gratis

Mange problemer i arbejdslivet opstår eller forbliver uløste, fordi det er svært at se de underliggende årsager i øjnene og tale åbent og ærligt om at få problemerne løst – især når tingene bliver personlige eller konfliktfyldte. Og fordi det er svært at ændre sine egne adfærdsmønstre.  

Når du har takket ja til en lederstilling, har du en forpligtelse til at vide, hvordan dit lederskab virker på de mennesker, som refererer til dig. Hvis dine medarbejdere oplever, at du f.eks. hellere vil tale end lytte, er konfliktsky eller undviger at træffe beslutninger, skal du arbejde med at udvikle dine personlige lederkompetencer. Til gavn for dine medarbejdere, dig selv og jeres fælles resultater. 

Vi har i mange år arbejdet med lederudvikling med særligt fokus på det personlige lederskab – Agnete som topleder og Kirsten som executive coach og ledelseskonsulent. Vi beskæftiger os med, hvordan man som leder kan arbejde med at styrke sin selvindsigt, blive i stand til at håndtere egne og andres følelser og forsvarsmekanismer. Og hvordan man bliver i stand til at ændre sin adfærd, så man kan gøre det, der er hensigtsmæssigt og ikke bare det, man plejer – selvom det er svært og kræver mod.  

Agnete Gersing og Kirsten Hvid-Hansen har skrevet bogen ”PILEN PEGER PÅ DIG – om ledelse og ansvar” (Gyldendal Business). Bogens styrke er, at den er skrevet af en profileret topleder og en executive coach med mange års erfaring med at udvikle ledere og ledergrupper. Jyllandsposten gav bogen 5 stjerner og skrev bl.a. ”en udsædvanlig god og overraskende ledelsesbog”, og INSIDE Business skrev bl.a., at bogen har i den grad held med at gøre ledelsesgerningen konkret og overskuelig og gav 4 stjerner.  

Biografi

Agnete Gersing: 

Agnete Gersing er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet. Hun trækker på en bred topledererfaring blandt andet som direktør for Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen og departementschef i Uddannelses- og Forskningsministeriet. Tidligere i sin karriere har hun bl.a. arbejdet i Finansministeriet og Statsministeriet 

Kirsten Hvid-Hansen: 

Kirsten Hvid-Hansen er uddannet HD(A), psykoterapeut og har en MPO (Master i Organisationspsykologi) fra Roskilde Universitet.  Kirsten er executive coach og partner i X+CO og har de seneste 17 år arbejdet med udvikling af lederteams, coaching og konflikthåndtering.  Kirsten arbejder med store globale virksomheder som f.eks.  LEGO, Ecco Retail og Novozymes, flere ministerier og styrelser og mindre partnerejede virksomheder og tech-virksomheder. Tidligere i sin karriere arbejdede Kirsten som leder i mediebranchen.   

Tilbud til dig

Som deltager på dette års Ledelse der Styrker, har du nu en ekslusiv mulighed for at købe oplægsholdernes bøger til skarpe priser. Tjek vores boghandel ud her

Få et overblik over Ledelsesfestivallen

Er du nysgerrig efter hvad du ellers kan opleve på Ledelse der styrker? Så gå på opdagelse i resten af programmet, hvor du både vil kunne høre om bæredygtig ledelse, personlig ledelse og topledelse. Klik her

Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Onsdag d. 05. maj 2021

Kl. 11:00 - 12:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 04. maj 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

500


Ledige pladser

277

Arrangementsnr.

339713


Arrangør

IDA Lederforum


Medarrangører

Dansk Betonforening

IDA Automation

IDA Byg

IDA Education

IDA Food Network

IDA Lederforum Hovedstaden

IDA Lederforum Midtjylland

IDA Lederforum Nordjylland

IDA Lederforum Syddanmark

IDA Militærteknik

IDA Miljø

IDA Operations Management

IDA Polymer

IDA Proces

IDA Risk

IDA Sundhedsteknologi

Kurser for studerende