Webinar

Ledelse der styrker: Støjfri ledelse

I dette oplæg afslører Bastian Overgaard de skjulte konsekvenser overflødig snak har for vores fokus, trivsel og resultater.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 04. maj 2021

Kl. 09:00 - 10:00

Gratis

Med tankevækkende eksempler fra hans nye bog "Støjfri ledelse - hvordan vi opnår mere ved at snakke mindre" argumenterer han for, hvorfor stilhed bør integreres som en struktureret del af vores kommunikation, ledelse og samarbejde. Bastian Overgaard giver konkrete råd til, hvordan man sætter noget så uvant som stilhed på dagsordenen baseret på sprogforskning, hjerneforskning og adfærdsforskning. Stilheden handler ikke om hverken mindfulness eller meditation, men om at skabe optimale rammer for en fremtid, der råber på mere eftertanke, menneskeligt overskud og mangfoldige løsninger.  

Biografi

Bastian Overgaard er ledelsesrådgiver, forfatter og foredragsholder. Hans pionerarbejde for at effektivisere møder med stilhed er omtalt i medier som Forbes, Børsen Executive, DR Aftenshowet og Berlingske Business. Bastian har sat stilhed på dagsordenen i en række C20-virksomheder og offentlige organisationer og holder kurser i støjfri ledelse og samarbejdskultur for både ledere og medarbejdere. Han afholder desuden online-workshops for globale virksomheder. Her demonstrerer han, hvordan stilheden også er et uvurderligt redskab til at skabe samhørighed, fokus og resultater i det virtuelle rum på tværs af kulturer og sprog. 

Tilbud til dig

Som deltager på dette års Ledelse der Styrker, har du nu en ekslusiv mulighed for at købe oplægsholdernes bøger til skarpe priser. Tjek vores boghandel ud her 

Få et overblik over Ledelsesfestivallen

Er du nysgerrig efter hvad du ellers kan opleve på Ledelse der styrker? Så gå på opdagelse i resten af programmet, hvor du både vil kunne høre om bæredygtig ledelse, personlig ledelse og topledelse. Klik her


Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 04. maj 2021

Kl. 09:00 - 10:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 03. maj 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

500


Ledige pladser

282

Arrangementsnr.

339717


Arrangør

IDA Lederforum


Medarrangører

Dansk Betonforening

IDA Automation

IDA Byg

IDA Education

IDA Food Network

IDA Lederforum Hovedstaden

IDA Lederforum Midtjylland

IDA Lederforum Nordjylland

IDA Lederforum Syddanmark

IDA Militærteknik

IDA Miljø

IDA Operations Management

IDA Polymer

IDA Proces

IDA Risk

IDA Sundhedsteknologi

Kurser for studerende